Demontage medewerker gezocht!

Welke vacatures zijn er voor demontage medewerkers?

Tentenafbouwer

Als tentenafbouwer werk je 6 tot 10 weken op verschillende vakantieparken in een Europese regio. Samen met je team reis je van vakantiepark naar vakantiepark om daar tenten van reisorganisaties af te bouwen en de inventaris op te ruimen. Bij de inventaris kun je denken aan grotere spullen zoals bedframes, keukenkastjes, koelkasten en meer. Na het afbouwen van de tenten en het opruimen van de inventaris vervoeren jullie de verzamelde spullen naar een lokale opslag. Klinkt dit als een klus voor jou? Solliciteer dan hier!

Meewerkend chauffeur voor de demontage

Als meewerkend chauffeur voor de demontage vervoer je de ene keer je collega’s en de andere keer afgebouwde tenten of verzamelde inventaris. Je spendeert ongeveer 30% van je werkzaamheden aan het rijden met een bestelbus en 70% van de tijd help je je collega’s met alle demontagewerkzaamheden. Als chauffeur ben jij van het begin tot het einde van je contract verantwoordelijk voor de bestelbus. Onderweg en op vakantieparken moet je de bus af en toe over smalle wegen en door lastige bochten manoeuvreren, dus enige ervaring is zeer welkom. Is dit voor jou een koud kunstje? Solliciteer dan hier!

Demontageleider

Als demontageleider trek je samen met de tentenafbouwers en de meewerkend chauffeur(s) van park naar park. Op dagelijkse basis ben je bezig met het aansturen en begeleiden van de tentenafbouwers en de meewerkend chauffeur(s). Je helpt bij alle voorkomende demontagewerkzaamheden en ziet toe op een goede uitvoer van de werkzaamheden. Naast al deze werkzaamheden heb je ook nog een administratieve taak. Je noteert onder andere de uren van de demontagemedewerkers. Is dit werk jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan hier!

Wat wordt er voor mij geregeld?

Word jij enthousiast van al het bovenstaande? Dat was nog niet alles! Uiteraard krijg je voor je werkzaamheden een mooie vergoeding (Tussen de 756 en 1780,20 euro bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en functie). Daarnaast is huisvesting inclusief. Je verblijft in een accommodatie op het vakantiepark waar jullie op dat moment aan het werk zijn

We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent, we geven je advies over de reis, voorzien je van de juiste papieren en we zijn 24/7 bereikbaar, mocht je ons nodig hebben.

Tot snel! À bientôt ! A presto! Bis bald!