De voorbereidingen van Julia. Op avontuur in Italië!

7 oktober 2016 AnimatieItalië

Julia werkte afgelopen zomer als animatrice in Italië voor Vacansoleil. In het online magazine voor alle medewerkers vertelde ze over haar voorbereidingen. Leuk om te lezen, dus we delen het graag nog een keer!

Voor de eerste keer aan het werk in Italië!

Ik was op zoek naar een leuke én een leerzame baan. Gelukkig kwam ik de vacature voor mijn toekomstige zomerbaan tegen.  In juli begint mijn grote avontuur. Dan vertrek ik als animatrice naar Italië.  Ik kan bijna niet wachten!

Parli Italiano? 

Hoe ik me voorbereid om deze reis? Ik heb de app Duo Lingo ontdekt. Zo leer ik vast een woordje Italiaans. Het is toch fijn om de taal van het land te spreken. Dat maakt de communicatie met de collega’s ook beter. Én leuker. Verder struin ik voor de slimme reistips heel internet af. Ik weet nu al wat ik meeneem!

Spannende uitdaging

Mijn verwachtingen? Ik zie het als een uitdaging. Ik wil graag leren hoe het is om langere tijd op mezelf te zijn. Alles in je eentje regelen, in een andere omgeving, super spannend! Verder verwacht ik veel actie. Als animatrice zit je niet vaak stil, denk ik zo.

Gitaar gaat ook mee!

Ik hoop zoveel mogelijk mensen een leuke vakantie te kunnen bezorgen. Mijn gitaarkoffer gaat ook mee. Het lijkt me te gek om liedjes te spelen voor de kinderen op de camping. Ik oefen elke dag zodat ik straks een paar hits kan jammen!