Hartverwarmende momenten! Lieke als hoofdanimator.

Hoofdanimator Lieke
18 oktober 2016 AnimatieFrankrijk

Als hoofdanimator was ik samen met een stagiaire verantwoordelijk voor het animatieprogramma. De dag begond met het bespreken van de dagplanning,  daarna meteen door naar de mini-club met de mini-disco, meeleeftheater en allerlei leuke knutselactiviteiten. In de middag organiseerde we sporttoernooitjes of waterspellen. ’s Avonds deden we de mini-disco. Één van de leukste momenten van de dag. De kids zijn dan zo enthousiast!

Een drukke dag? Van 9 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds maar een onbeschrijflijk tevreden gevoel!

Een drukke dag was voor mij negen uur beginnen en elf uur naar bed en waarbij ik in die tussentijd niet veel kon pauzeren. Op deze dagen was ik naast het programma bezig met het voorbereiden voor de thema’s & activiteiten. In de avond was er dan ook nog een extra programma  waarbij ik moest presenteren (zoals de miss en mister verkiezing, bingo etc). Ondanks dat het drukke dagen waren, gaven deze dagen ook zoveel energie! Op de momenten dat het rustig was, had je meer tijd om te kletsen met de gasten en je collega’s! Maar ook de tent en de kisten met alle materialen weer bijwerken en opruimen!  In mijn vrije tijd was ik te vinden aan de oever van de rivier met collega’s. Heel vervelend..zucht..

Waarom ik de job als animator aanraad? De hele dag creatief en actief bezig zijn, flexibiliteit, vrolijk en gek doen met kinderen, heel veel nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk werken in de zon! Het geeft een onbeschrijflijk goed gevoel wanneer je andere mensen een super zomer kan bezorgen! Ook al is het druk, je hebt goedgehumeurde mensen om je heen en je bent bezig met je passie. Ik heb me hierdoor de hele zomer heel ontspannen en goed gevoeld.

Tip van Lieke

Mijn tip? Een open houding richting gasten en collega’s. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om een goede band met collega’s te krijgen. Dat maakt je tijd in het buitenland zoveel leuker.

Hartverwarmende momenten

Lieke animator op het podiumIk heb veel hartverwarmende momenten meegemaakt. Zoals dat  het liedje van tipy en flora werd afgespeeld (het theater zou namelijk gaan beginnen) en aan het einde van de straat zag je drie kleine jongetjes, 2,4en 5 jaar, een sprintje nemen naar het podium toe, bang dat ze misschien iets zouden missen! Vervolgens zaten ze op de eerste rij met een big smile!