Spaanse ambiance & siësta’s. Natascha gaat voor de derde keer naar Spanje!

28 oktober 2016 ReceptieSpanje

Steeds weer een nieuwe uitdaging!

Ik ben dit jaar zelf benaderd door de recruiters van European Leisure Jobs omdat ik al meerdere jaren voor ze heb gewerkt. Ze weten me steeds weer een nieuwe uitdaging aan te bieden. Het contact verloopt erg goed.

De instructiedag was appeltje eitje omdat het voor mij de derde keer was dat ik naar het buitenland ging. Maar het was toch leuk om alles weer even op te frissen voor vertrek.

Ik heb zelfs een beetje Catalaans geleerd

Ik was op de camping assistent op de receptie. Ik hield me bezig met het begeleiden van gasten naar de accommocatie of standplaats, gaf uitleg over de camping en de omgeving. Mijn talen zijn weer goed bijgespijkerd. Ik heb zelfs een beetje Catalaans geleerd! Op een drukke dag maakte ik flink wat uren. Soms wel van 8 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Na het ontbijt liep ik dan naar de receptie om de computers op te starten en binnen no-time stond de receptie vol. We hadden dan zo’n 50 check-outs en weer nieuwe check-ins. Ik fietste wat af. Het contact met de collega’s verliep heel goed. Ook het contact met de bazin.Op rustige momenten ondersteunde ik met administratieve taken.

De Spaanse ambiance

Op vrije dagen was ik vaak in Barcelona te vinden of ik lag aan het strand. Een heerlijke omgeving om in te werken, maar ook om je vrije tijd te vieren. Wat het werken in het buitenland anders maakt dan in Nederland? Er heerst een andere ambiance. Mensen maken sneller een praatje met elkaar. Het eten is heerlijk én de mensen zijn zeer hartelijk. En last but not least: ze hebben siësta!