Rosalie is er klaar voor! Een job als animatrice in Frankijk

7 oktober 2016 AnimatieFrankrijk

‘Ik heb alle foto’s van de camping op Google bekeken’

Ik ben al in Frankrijk! Mijn job als animatrice is nét begonnen. Na een goede voorbereiding –op internet heb ik urenlang foto’s, verhalen en reviews gecheckt- weet ik al wat er hier in de omgeving te beleven valt. En dat is heel wat. Ik heb er zin in!

Uitzwaaien

Het afscheid thuis? Dat was veel uitgebreider dan verwacht. Maar wel superleuk. Van een avondje wijnbar met vrienden en vriendinnen tot een gezellig etentje met mijn ouders. Mijn zus zwaaide me uit toen ik naar de camping vertrok. En van mijn huisgenootjes kreeg ik een leuk fotolijstje. Met een foto van ons clubje. Ja, deze staat al in mijn stacaravan!

Werken tussen de Fransen

Ik ben lid van een groot animatieteam, 15 man sterk. Ik ben de enige Nederlandse. Ja, ik zal Frans móeten spreken, maar dat vind ik juist leuk. Ik hoop dat ik die taal straks helemaal onder de knie heb. Dat moet hier lukken toch?

Lekker gek doen!

Animatiewerk? Dat is geweldig. Verkleden, dansen, rondspringen. Lekker gek doen met kinderen. Die zijn altijd eerlijk en recht voor hun raap. Ik zie mezelf al helemaal onder de verf zitten in de miniclub.