Sollicitatieprocedure

Natuurlijk wil je alles weten over de sollicitatieprocedure zodat je precies weet wat je kan verwachten voor, tijdens en na het gesprek. Je leest het hier!

1. Online sollicitatieprocedure

Solliciteren kan direct online, via de vacatures in het overzicht. Heb je interesse in meerdere functies of twijfel je wat het beste bij je past? Dan kan je het beste een open sollicitatie indienen of solliciteer via WhatsApp (ja, het kan echt)!

Sollicitatieprocedure2. Voorselectie en uitnodiging

Heb je gesolliciteerd? Binnen 3 werkdagen hoor je of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Eindhoven.

3. Sollicitatiegesprek of animatieselectiedag

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk moment van de sollicitatieprocedure. Zo leren we elkaar beter kennen. Jij ervaart wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen. En wij krijgen wij een indruk van wie jij bent en wat jij wilt.

Je zit aan tafel met een van onze recruiters. Samen bespreken jullie verschillende onderwerpen. De inhoud van de functie natuurlijk. De wensen van onze opdrachtgever. Jouw kennis en ervaring. En heel belangrijk: jouw motivatie. Heb je vragen over onze organisatie? Vuur ze maar af, dit is hét moment.

En dan nog even duimen. Binnen 3 werkdagen hoor je of we je een baan of stageplaats aanbieden!

Solliciteer je voor een animatiefunctie?

Dan nodigen we je uit voor een animatieselectiedag. Een enerverend dagje hoor. Jouw kans om te laten zien welke talenten jij in huis hebt. Het podium op, in de spotlights. Toneelspelen, dansen, presenteren. Natuurlijk heb je die dag ook een uitgebreid gesprek met een recruiter. Het programma van jouw animatieselectiedag? Dat hoor je als je wordt uitgenodigd.

Sollicitatieprocedure4. Aanbod

Heb je het sollicitatiegesprek of de selectiedag met glans doorstaan? Proficiat! Dan ontvang je een aanbod of een voorlopige bevestiging. Heb je op een specifieke vacature gesolliciteerd en is de opdrachtgever akkoord, dan ontvang je direct een aanbod. In het aanbod staan alle details van jouw baan of stage, zoals de periode, het aantal werkuren, wat voor onderdak je krijgt en de tegemoetkoming in je reiskosten.

5. Klaar voor de start

Ga je akkoord met het aanbod? Dan begint de voorbereiding op je nieuwe baan. Via jouw persoonlijke pagina op onze website krijg je toegang tot alle informatie die je nodig hebt voor vertrek. Ook nodigen we je uit voor een training of een instructiedag. Benieuwd hoe een animatietraining er bijvoorbeeld uitziet? Lees het hier.

European Leisure Jobs talentpool

Hebben we een goed gesprek gehad maar sluit je profiel nét niet aan bij die ene vacature? Dan nemen we je graag op in onze talentpool. Dat betekent dat wij contact met je opnemen zodra we een nieuwe vacature krijgen waarvan we denken ‘hé, die past bij jou!’.