Stage

Stage in het buitenland

Studeer je en ben je op zoek naar een stage in het buitenland? Bij European Leisure Jobs vind je die leuke buitenlandse stage op mbo of hbo-niveau. Je kunt op stage in Nederland, maar ook in 16 andere Europese landen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

Volg je een van onderstaande opleidingen? Dan kun je bij ons terecht voor een stage in het buitenland. Volg je een andere opleiding? We kijken altijd of we je aan een buitenlandse stage kunnen helpen!

* Front office medewerker
* Front office manager
* Receptie medewerker/manager
* Leisure & Hospitality
* Leisure & Hospitality Executive
* Recreatie medewerker
* Recreatie manager
* Sport & Bewegen
* CIOS
* Travel, Leisure & Hospitality
* Middelbare Hotelschool
* Gastheer/gastvrouw
* Zelfstandig werkend kok
* Luchtvaartdienstverlener
* Natuur, Water en Recreatie
* Tuin, Park en Landschap

Stage in het buitenland animatieDe leukste stage in Europa

Al onze stagebedrijven -ook die in het buitenland- zijn erkende leerbedrijven volgens de normen van SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Bijvoorbeeld Vacansoleil Camping Holidays, op dit moment één van onze grootste stagepartners met stages door heel Europa.

Weet je al in welk land je stage wil lopen? Dan kun je hieronder makkelijk stages in het buitenland vinden!

Weet jij nog niet waar je op stage wil? Dan zijn dit alle beschikbare stages in het buitenland.

Alles wordt geregeld

De juiste buitenlandse stageplaats vinden? Dat is niet gemakkelijk. Best spannend ook. Bijvoorbeeld als het je eerste stage in het buitenland is. Geen nood: wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt.

Solliciteren?

Wil je stage in het buitenland lopen? Overtuig ons! Laat ons weten waarom jij een topstagiaire bent. Vertel ons over jouw talenten. En laat weten wat jouw wensen zijn.

Hoe? Solliciteer op een van deze stages in het buitenland. Vul je gegevens in, vertel jouw verhaal en voeg je CV toe.Stage in het buitenland receptie

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Je hoort snel of we je uitnodigen voor een gesprek. Eerst een kopje koffie of thee erbij. Ten tweede bespreken we jouw kennis en ervaring maar ook je leerdoelen en wensen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. Hebben we een goede klik? Dan gaan we aan de slag.

Jouw ideale buitenlandse stage? Dat zoeken we samen uit. Zo kijken we samen naar wat je kunt. Naar je studieniveau, je ervaring, je talenkennis. Maar daarnaast kijken we vooral naar wat je wil leren.

Hebben we jouw ideale stage in het buitenland gevonden? Dan stellen we je voor bij het bedrijf voor een kennismaking. Is er sprake van een ‘match made in heaven’? Yes! Dan kun je (bijna) aan de slag. Eerst maken we goede afspraken. Dan ontvang je een aanbod met alle details over je stage, zoals:

  • omschrijving van je werkzaamheden
  • werktijden
  • vergoedingen
  • verzekeringen
  • voorbereiding
  • huisvesting in het buitenland

Stage in het buitenland horecaEn dan… aan de slag!

Het avontuur begint. Maar niet zonder een goede voorbereiding. Alles wordt door ons geregeld. Zoals huisvesting op locatie, een reisverzekering en een tegemoetkoming in je reiskosten. Voor vertrek krijg je een training of ga je naar een instructiebijeenkomst. Je ziet: je gaat zonder zorgen op pad. Ook tijdens je buitenlandse stage staan we voor je klaar. Voor vragen. Bij problemen. Wij zijn jouw vangnet. Want ook dát hoort bij een goede stage in het buitenland.

Wat je precies van ons kan verwachten vind je hier.