Studentenbaan

Studentenbaan in het buitenland

Studentenbaan in het buitenland receptieBen jij student of zit je momenteel in een tussenjaar en ben je op zoek naar een toffe studentenbaan in het buitenland? Dan ben je hier aan het goede adres. Studentenwerk is de perfecte oplossing als je even klaar bent met studeren. Je kunt namelijk niet alleen aan het werk in Nederland, maar ook in het buitenland!

En die studentenbaan in het buitenland staat natuurlijk geweldig op je CV. Ben jij bijvoorbeeld bezig met een taal- of cultuurstudie of een toerisme gerelateerde opleiding? Dan heb jij na je opleiding altijd een streepje voor. Door een studentenbaan in het buitenland te doen, bevind je je in de internationale praktijk waar je perfect je talen en vaardigheden kunt oefenen. Ideaal dus!

Meer dan een studentenjob

Een studentenjob is hoe dan ook een top idee! Het sluit goed aan op je semesters, waardoor je na je tentamens direct kunt beginnen. Je kunt dan bijvoorbeeld een studentenjob in Frankrijk of Spanje doen als receptionist(e), host, of horeca medewerker, of je steelt de show als animator of animatrice. Zo’n studentenjob in het buitenland is niet alleen heel leuk. Je leert er ook nog eens onwijs veel van!

De voordelen van een studentenbaan in het buitenland:

 • Een studentenjob onder de zon
 • Even een pauze van je studie
 • Je ontwikkelt jezelf
 • Het is een kans je talen bij te spijkeren
 • Je leert nieuwe mensen kennen
 • Je werkt buiten, in een fijne vakantiesfeer in plaats van in een muf kantoor
Studentenbaan in het buitenland animatiewerk

Wanneer je aan de slag gaat, woon en werk je op een vakantiepark. Je kunt kiezen uit vacatures in 16 Europese landen. Je krijgt dus te maken met collega’s en gasten vanuit heel Europa!

Solliciteren voor een studentenjob in het buitenland?

Zie jij zo’n toffe studentenjob onder de zon wel zitten? Laat zien ‘why you have what it takes’. Vertel ons over jouw talenten. En laat weten wat je wensen zijn.

Hoe? Solliciteer op een van de studentenbanen in het buitenland.

Alles wordt geregeld

De juiste studentenbaan in het buitenland vinden? Dat is niet gemakkelijk. Best spannend ook. Zeker als het je eerste studentenjob in het buitenland is. Geen zorgen: wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt!

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Kopje koffie of thee erbij. Samen bespreken we jouw kennis en ervaring maar ook je leerdoelen en wensen. Zo leren we je beter kennen. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we aan de slag!

Studentenbaan in het buitenland hostJouw ideale studentenbaan in het buitenland? Dat zoeken we samen uit. Samen kijken we naar wat je kunt en wat voor soort studentenwerk bij je past. Ook kijken we naar je studieniveau, je ervaring en je talenkennis. Maar we kijken vooral naar wat je wil leren en wil doen.

Hebben we jouw ideale studentenjob gevonden? Dan stellen we je voor bij het bedrijf voor een eerste kennismaking. Is er sprake van een ‘match made in heaven’? Yes! Dan kun je (bijna) aan de slag. Eerst maken we goede afspraken. Je ontvangt een aanbod met alle details over je baan, zoals:

 • Omschrijving van je werkzaamheden
 • Werktijden
 • Vergoedingen
 • Verzekeringen
 • Voorbereiding
 • Huisvesting in het buitenland

En dan… op naar een nieuw avontuur!

Het avontuur begint

Studentenbaan in het buitenland restaurantMaar niet zonder een goede voorbereiding. Alles wordt door ons geregeld. Zoals huisvesting op locatie, een reisverzekering en een tegemoetkoming in je reiskosten. Voor vertrek krijg je een training of ga je naar een instructiebijeenkomst. Je ziet: je gaat zorgeloos op pad. Ook tijdens je studentenjob staan we voor je klaar. Voor vragen. Bij problemen. Wij zijn jouw vangnet. Want ook dát hoort bij een studentenbaan in het buitenland.