Studentenwerk

Klaar voor het avontuur?

StudentenwerkersBen jij scholier, student of zit je momenteel in een tussenjaar en ben je op zoek naar een toffe zomerbaan? Dan ben je hier aan het goede adres. Studentenwerk is de perfecte oplossing als je even klaar bent met studeren. Je kunt namelijk niet alleen aan het werk in Nederland, maar ook in het buitenland!

En die ervaring in het buitenland staat natuurlijk geweldig op je CV. Ben jij bijvoorbeeld bezig met een taal- of cultuurstudie of een toerisme gerelateerde opleiding? Dan heb jij na je opleiding altijd een streepje voor. Door een seizoen in het buitenland te werken, bevind je je in de internationale praktijk waar je perfect je talen en vaardigheden kunt oefenen. Ideaal dus!

Studentenwerk

Studentenwerk is hoe dan ook een top idee! Het sluit goed aan met je semesters, waardoor je na je tentamens direct kunt beginnen. Je kunt dan bijvoorbeeld studentenwerk doen als receptionist(e), host, in de horeca of je steelt de show als animator of animatrice. Zo’n zomerjob is niet alleen heel leuk. Je leert er ook nog eens onwijs veel van!

De voordelen van studentenwerk:

 • Een zomerjob onder de zon
 • Even een pauze van je studie
 • Je ontwikkelt jezelf
 • Het is een kans je talen bij te spijkeren
 • Je leert nieuwe mensen kennen
 • Je werkt buiten, in een fijne vakantiesfeer in plaats van in een muf kantoor
Studentenwerk animatie

Wanneer je aan de slag gaat, woon en werk je op een vakantiepark. Je kunt kiezen uit vacatures in 16 Europese landen. Je krijgt dus te maken met collega’s en gasten vanuit heel Europa!

Solliciteren voor studentenwerk?

Zie jij zo’n toffe zomerjob onder de zon wel zitten? Laat zien ‘why you have what it takes’. Vertel ons over jouw talenten. En laat weten wat je wensen zijn.

Hoe? Solliciteer eenvoudigweg op een van onze vacatures. Je kunt zelfs solliciteren via WhatsApp!

Alles wordt geregeld

Het juiste studentenwerk vinden? Dat is niet gemakkelijk. Best spannend ook. Zeker als het je eerste zomerbaan in het buitenland is. Geen zorgen: wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt!

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Kopje koffie of thee erbij. Samen bespreken we jouw kennis en ervaring maar ook je leerdoelen en wensen. Zo leren we je beter kennen. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we aan de slag!

Studentenwerk in de horecaJouw ideale zomerbaan? Dat zoeken we samen uit. Samen kijken we naar wat je kunt en welk studentenwerk bij je past. Naar je studieniveau, je ervaring, je talenkennis. Maar we kijken vooral naar wat je wil leren en wil doen.

Hebben we jouw ideale zomerjob te pakken? Dan stellen we je voor bij het bedrijf voor een eerste kennismaking. Is er sprake van een ‘match made in heaven’? Yes! Dan kun je (bijna) aan de slag. Eerst maken we goede afspraken. Je ontvangt een aanbod met alle details over je baan, zoals:

 • Omschrijving van je werkzaamheden
 • Werktijden
 • Vergoedingen
 • Verzekeringen
 • Voorbereiding
 • Huisvesting in het buitenland

En dan… op naar een nieuw avontuur!

Het avontuur begint

Studentenwerk restaurantMaar niet zonder een goede voorbereiding. Alles wordt door ons geregeld. Zoals huisvesting op locatie, een reisverzekering en een tegemoetkoming in je reiskosten. Voor vertrek krijg je een training of ga je naar een instructiebijeenkomst. Je ziet: je gaat zorgeloos op pad. Ook tijdens je zomerbaan staan we voor je klaar. Voor vragen. Bij problemen. Wij zijn jouw vangnet. Want ook dát hoort bij studentenwerk onder de zon.