Wat bieden we jou?

Het is natuurlijk wel zo prettig om te weten wat je van ons kan verwachten wanneer je bij ons solliciteert. Want wat bieden we jou? En wat zijn de voorwaarden? Dat leggen we graag uit!

Een passende baan of stage

Ons netwerk is groot. Het aanbod van banen en stages ook. Volop keuze dus. Goed advies nodig? Daar zijn we voor. Wij helpen je met kiezen. Dankzij onze ervaring kunnen we goed inschatten welke functies jou op het lijf geschreven zijn.

Jouw wensen staan centraal. Voorbeeld: wil je je Italiaanse taalvaardigheid verbeteren? Dan proberen we je jou te plaatsen in een team met zo veel mogelijk Italiaanssprekende collega’s. Werk je het liefst in een kleinschalige organisatie? Of juist in een heel groot team? Wij denken en zoeken altijd met je mee.

Accommodatie en maaltijden

Ga je via European Leisure Jobs aan de slag? Onderdak ter plaatse is altijd inbegrepen.  Wat voor soort accommodatie je precies krijgt hangt af van je werkgever. De meeste accommodaties zijn voorzien van kookgelegenheid. Dan kun je je eigen maaltijden bereiden. Op sommige locaties krijg je een of meerdere maaltijden per dag aangeboden. Uiteraard hoor je voor vertrek hoe deze zaken op jouw werkadres geregeld zijn.

Salaris

Het salaris hangt af van je functie en van het land waar je werkt. Als je stage loopt krijg je een passende stagevergoeding.

(Reis)verzekering

Verzekeringen. Die kleine lettertjes. Administratief gedoe en geregel. Maar o zo belangrijk. Goed verzekerd zijn tijdens je baan of stage is een must. Goed nieuws: wij nemen je dit geregel uit handen. European Leisure Jobs sluit een speciale reisverzekering voor je af. Zodat je goed verzekerd en zonder zorgen aan de slag kunt.

Reiskostenvergoeding

Of je nu per auto, trein, vliegtuig of fiets naar je plaats van bestemming gaat, wij vergoeden (een deel van) je reiskosten. Hoeveel? Dat is afhankelijk van de afstand.

Training en voorbereiding

Een goede voorbereiding? Dat is het halve werk. Voordat je begint aan je baan of stage, zorgen we dat je goed beslagen ten ijs komt. Je krijgt de juiste handvaten voor een vliegende start. Zoals tijdens onze inspirerende ‘kick-off-dagen’. Of via een persoonlijke instructie. Voor sommige functies en werkgevers volg je eerst een meerdaagse training.

lieke-saelmans“Voor mijn start heb ik een trainingsweekend gevolgd in Nederland, daarna ging ik meteen door naar de camping! De training was voor mij een perfecte voorbereiding, ik werd helemaal ondergedompeld in de animatie. Daarnaast had ik met de recruiter ook al uitgebreide gesprekken gehad over waar ik terecht zou komen. Heel fijn!”

Lieke Saelmans, Hoofd Animator in Frankrijk bij Vacansoleil

Begeleiding

Er komt heel wat bij kijken, bij de start van een nieuwe baan of stage. Zeker in het buitenland. Daarom staan we altijd -van je sollicitatie tot je terugkomst- voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Tijdens de stageperiode is er een nooddienst, dan zijn we 24/7 bereikbaar. Als stagiair word je vaak ook nog één of twee keer op je stageplaats bezocht door onze stagebegeleider.

Een geweldige ervaring!

Kies je voor de recreatiesector? Dan kies je voor een supertoffe branche. Je werkt samen met internationale collega’s, je ontmoet gasten uit allerlei landen en je verblijft op bijzondere locaties. Je leert andere talen, ontdekt nieuwe culturen en je maakt veel nieuwe vrienden. Een fantastische, leerzame ervaring! Een verrijking voor je leven én voor je CV.