Werken in het buitenland

Werken in het buitenlandOverweeg jij te gaan werken in het buitenland? Dan hebben we een goed advies voor je: DOEN! Werken in het buitenland is ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen, je talenkennis verbeteren en nog veel meer. Het is namelijk ook zon, zwembad en gezelligheid.

Op onze site vind je veel verschillende vacatures in het buitenland. Weet je al in welk land je zou willen werken? Dan kun je hieronder makkelijk de vacatures bekijken. Ben je benieuwd naar de verschillende vacatures buitenland die we aanbieden? Dat leggen we je graag uit onder de video!

Vakantiewerk buitenland

Werken in het buitenlandOf je nu op zoek bent naar een vakantiebaan, zomerbaan, zomerwerk, seizoensbaan of vaste baan. European Leisure Jobs helpt je graag verder! Als je denkt aan vakantiewerk in het buitenland in de zomer, dan denk je natuurlijk ook aan vakantiewerk op een camping. Bijvoorbeeld vakantiewerk in Spanje op een prachtige camping aan de zee. Goed nieuws: aan de rechterkant van deze pagina vind je dit soort vakantiewerk in het buitenland vacatures. Maar wat houden ze precies in? We leggen het je graag uit!

Animatiewerk in het buitenland: Bruis jij van de energie en vind je het leuk om mensen te vermaken? Als animator laat je gasten (jong en oud) dagelijks genieten van een gevarieerd programma. Knutselochtenden met kinderen, sporttoernooien met tieners, avondshows voor de hele familie. Je doet het allemaal!

Horeca vacatures in het buitenlandLeg jij mensen graag in de watten? Dan is werken in de horeca echt iets voor jou! Er zijn veel mogelijkheden in de buitenlandse horeca. Chef kok, kok, keukenmedewerker, bedieningsmedewerker, barman/vrouw, gastheer/vrouw… teveel om op te noemen!

Werken in het buitenlandReceptiewerk in het buitenlandVind jij het leuk om mensen te helpen? Als receptionist(e) ben jij het visitekaartje van de camping. Je verwelkomt gasten, checkt ze in en uit, helpt ze met vragen over de omgeving en zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Goed voor je talenkennis!

Campinghost in het buitenlandAls Campinghost ontvang je gasten op de camping en maak je ze wegwijs. Je zorgt voor een warm welkom en praat ze bij over allerlei leuke activiteiten in de omgeving. Daarnaast zorg je ervoor dat hun accommodatie helemaal in orde is.

Overig vakantiewerk in het buitenlandIs al het bovenstaande niks voor jou? Dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden! Bijvoorbeeld als winkel medewerker, (de)montage medewerker, groen medewerker, onderhoud & techniek medewerker of een management functie.

Werken in het buitenland

 

Wil je zelfs eens op je gemak alle vacatures bekijken? Bekijk dan dit overzicht van vacatures in het buitenland.