Alleen vacatures voor juli of augustus? Nee hoor! Je kunt vanaf maart al starten!

25 januari 2017 AnimatieArtikelenErvaringenGeen categorieInterviewsSolliciterenTrainingen

Wat je misschien niet wist maar wat wel mogelijk is, is dat je buiten het hoogseizoen om al op een camping aan de slag kunt. Je buitenlandse avontuur kan al starten vanaf maart en kan zelfs doorlopen tot en met november. In andere woorden ga je dus voor meer dan een half jaar in het buitenland aan het werk.

Maar wat ga je dan precies doen buiten het hoogseizoen om?

Dat verschilt per functie maar dit komt voor een deel wel met elkaar overeen. Een camping staat niet een-twee-drie paraat om gasten te ontvangen. Voordat de eerste gasten komen moet de camping op alle fronten klaargemaakt worden.

Een camping is gedurende een aantal maanden dicht geweest dus je kunt je voorstellen dat er voor de opening werk aan de winkel is. Denk daarbij aan de accommodaties gereed maken, de receptie en het restaurant schoonmaken en misschien moet zelfs het groen op de camping wel flink aangepakt worden. Alles wordt klaargezet om de gasten te ontvangen.

Er zijn steeds meer campings die al in maart of april hun deuren openen.  De eerste gasten zullen op de camping inchecken, dineren, meedoen in de animatie etc. Wellicht is het nog rustig in het begin maar jij staat met een grote glimlach voor de gasten klaar. Tijdens de schoolvakanties in, bijvoorbeeld mei zal het wel al goed druk zijn. Meteen een goede oefening voor het hoogseizoen!

Vanaf 1 juli starten de schoolvakanties en is het alle hens aan dek. Je zult dan voornamelijk bezig zijn met je hoofdtaak in bijvoorbeeld de receptie, horeca of animatie. Vanaf 1 september wordt het weer rustiger maar dat is niet te merken aan jouw houding want ook deze gasten verdienen de optimale service. In deze periode heb je vaak wat extra vrije tijd. Yes! Kan je eindelijk dat leuke stadje of pretpark bezoeken waar je nog niet aan toegekomen bent.

Iets voor jou? Er zijn volop vacatures beschikbaar! Zo zoeken we receptionisten, camping-hosts, hoofdanimatoren, animatoren, restaurantmanagers, chef-koks en koks die al op korte termijn kunnen starten. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk ze hier! -> https://europeanleisurejobs.nl/vacatures/?fwp_soort_werk=seizoensbaan

Sta jij in de startblokken om je koffer te pakken? Hopelijk zien we je snel voor een kennismakingsgesprek op kantoor!