Hallo wereld.

2 november 2016 AnimatieArtikelenErvaringenGeen categorieInterviewsSolliciterenTrainingen

Hallo wereld.

Ja, daar zijn we dan. Gloedje nieuwe naam, nieuwe website, nieuw briefpapier maar ondertussen ook meer dan 25 jaar ervaring met werving en selectie in de leukste branche ter wereld: de recreatiebranche! Tot afgelopen jaar bestonden wij al onder de naam Vacansoleil Camping Jobs, maar gaan we door onder de naam European Leisure Jobs. Een nieuwe naam dus, maar met dezelfde bekende gezichten.

Van animatiemedewerker tot chef-kok, van restaurantmanager tot receptionist!

Voor een vakantiejob in animatie tot een vaste baan als facilitymanager: het barst bij European Leisure Jobs van de vacatures. Of eigenlijk, de leukste vacatures vinden wij. De branche bruist en zit vol met energie, vrolijke gasten én de mooiste talen. Je krijgt de kans om mee te werken aan iets waar gasten al maanden naar uit kijken: de vakantie!

Voor Vacansoleil werven we en selecteren we al meer dan 25 jaar en dat blijven we gewoon doen! Maar er komen steeds meer grote en gerenommeerde namen bij zoals Yelloh! Village en Sunêlia. Als expert in de branche weten we wie we zoeken. We kunnen dus als geen ander een goede match maken tussen jou en de recreatiebranche.

Wil je nu écht eens aan de slag in het buitenland of gooi jij het roer om en ben je op zoek naar een vaste baan in de recreatiebranche? De kans is groot dat we een passende job voor je hebben. Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Houd onze website dan goed in de gaten of dien een open sollicitatie in. Er komen steeds meer vacatures binnen. Het hele jaar door zoeken wij geschikte medewerkers.

Neem contact met ons op per mail, chat, telefoon, Facebook…of solliciteer direct op één van onze vacatures. Binnen 3 werkdagen kun je een mailtje of telefoontje van ons verwachten.

Een gastvrije groet,

Maarten, Merel, Frank, Wendy, Nienke, Wilko, Klaudia en Josje

Team European Leisure Jobs