Solliciteren spannend? Wij weten er alles van!

25 oktober 2016 AnimatieArtikelenErvaringenGeen categorieInterviewsSolliciterenTrainingen

We spreken jaarlijks vele kandidaten en gelukkig heel veel topkandidaten. Wil jij uitblinken tijdens een sollicitatiegesprek? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet! Zorg jij ervoor dat we een vreugdesprongetje maken na een sollicitatiegesprek?

Het sollicitatieformulier

Op basis van het sollicitatieformulier besluiten wij je uit te nodigen ja of nee. Heb jij al jaren ervaring met oppassen of ben jij vrijwilliger in het bejaardentehuis, we willen het allemaal weten. Alle informatie die relevant is voor de baan die jij voor ogen hebt willen we graag terug lezen. Maar wees ook eerlijk en overdrijf niet te veel. Wees niet te bescheiden, maar een uurtje achter de bar geholpen bij de tennisclub betekent geen jarenlange ervaring in de horeca šŸ™‚ Geef een reĆ«el beeld van je ervaring. Het is tenslotte zonde als jij voor niets naar ons kantoor afreist.

Op sollicitatiegesprek of een animatieselectiedag: een goede voorbereiding is het halve werk!

Bekijk de vacatures goed, neem de uitnodiging nog een keer door en zet desnoods nog even een Franse televisiezender op om je taal op te frissen. Het helpt allemaal mee!

Wees jezelf

Het klinkt vanzelfsprekend, maar wij willen weten wie jij bent. Waar blink jij in uit, wat vind je moeilijk en waar ben je naar op zoek. Denk er van te voren goed over na want het is belangrijk voor ons om te weten. Hoe beter jij weet wat je wilt en wat bij je past, hoe beter wij de match kunnen maken.

Talen testen..Spannend!

Ja, we testen je talen altijd. Jij solliciteert tenslotte voor een internationale baan. Zet je beste beentje voor en laat zien wat je kan. Wees niet bang om een foutje te maken. Klopt het grammaticaal niet helemaal, daar kunnen we wel doorheen kijken. We vinden het belangrijker dat je vol zelfvertrouwen de gasten te woord kan staan. Toeristisch jargon is daarom meer dan welkom!

Heel veel succes en hopelijk tot snel!