Sta jij al te trappelen om aan je buitenlands avontuur te beginnen? Let’s go!

6 februari 2018 AnimatieArtikelenErvaringenGeen categorieInterviewsSolliciterenTrainingen

Het is zover: we gaan beginnen met de werving voor nieuwe collega’s voor seizoen 2018! En dat is supergoed nieuws voor iedereen die niet kan wachten totdat we de winterjas weer aan de wilgen kunnen hangen! De leukste werkgevers weten ons te vinden en we kunnen je verzekeren: er komen geweldige vacatures aan! Toffe functies op campings in het buitenland. We zijn onder andere op zoek naar enthousiaste animatiemedewerkers, front office medewerkers, horecapersoneel (van barmedewerkers tot chef koks) en nog veel meer. Kortom: veel kansen voor jou om aan de slag te gaan op campings door heel Europa! We houden je op de hoogte!

Een overzicht van alle vacatures kan je vinden via https://europeanleisurejobs.nl/vacatures/. Zoek je liever op een vacature in een specifiek land? Klik dan hier https://europeanleisurejobs.nl/vacatures/vacatures-per-land/.

Wij staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar dé vakantiebaan voor jou. Vertel ons wie je bent, wat je talenten zijn en waar je naar op zoek bent. We maken graag kennis met jou! Heb je vragen, opmerkingen of zou je graag ergens meer informatie over ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heel veel succes (én plezier) met solliciteren en hopelijk tot snel!