Skip to content

Horecamedewerker - 2023

Nederland, Zeeland, Diverse landen in EuropaHoreca

Functieomschrijving

Ga jij aan de slag als Horecamedewerker?

Vakantie! Dat is Vacansoleil. Met meer dan 500 campings in bijna heel Europa is onze naam je vast niet onbekend. Wij bieden voor ieder wat wils: van grote tot kleine campings en van bungalows, safaritenten en mobile homes tot glampings en staanplaatsen. Ook in onze faciliteiten en omgeving zijn we veelzijdig. Je vindt bij ons animatie en zwembaden. Outdooractiviteiten en wellness. Cultuur en natuur. Attractieparken en fietsroutes. Alles om aan te sluiten bij onze mission statement: iedereen de tijd van zijn leven! Is dit ook jouw missie? En zit hospitality in jouw bloed? Lees dan snel verder!


Jouw dag als horecamedewerker

12.00: Tijd voor je eerste shift! Na een kort teamoverleg snel de tafels opdekken voor een vriendengroep. De stoel van de jarige job heb je extra versierd, dat zal hij leuk vinden!

13:00: Je loopt even langs de keuken en vraagt wat de specialiteit voor vandaag is. Tagliatelle met zalm, heerlijk! Je neemt een kopje koffie mee voor het keukenpersoneel, dat is nog eens collegialiteit!

13.30: De groep arriveert. Wat blijkt: Een van deze jongens is zelf een chef-kok en vraagt naar de lokale lekkernij. Gelukkig heb jij je ingelezen over de streekspecialiteiten.

14.00: Een vegetariër? Geen probleem! Je loopt naar de keuken en vraagt de kok om een vegetarische specialiteit te bereiden. Komt dat eerdere kopje koffie toch nog goed van pas.

16.00: Je helpt nog een paar gasten met de lunch en dan is alweer het einde van je eerste shift. Tijd om te relaxen en een hapje te eten. Bij dit warme weer klinkt het strand wel heel aantrekkelijk...

19.00: Je krijgt te horen dat je een last-minute bardienst draait vanavond, maar dat vind je dankzij jouw flexibele werkinstelling geen probleem. Jij verzorgt de drankjes voor gasten van het restaurant en jouw collega de bargasten.

21.00: Eén van de gasten doet een beroep op jouw kennis. Je besluit om de cocktail te maken die je zelf vorige week in de lokale bar dronk. Gelukkig viel hij in de smaak en krijg je ook nog een flinke fooi. Jouw avond kan niet meer stuk!

23.00: Na een avondje hard werken en vele cocktails later zit de dienst er al weer op. De manager is tevreden, want de dagomzet is uitstekend. De avond sluit je af met een drankje met collega’s en vervolgens loop je terug naar je mobile home. Morgen weer een dag!


Let op: er zijn verschillende horecafuncties op de camping, van kok tot barmedewerker en van bediening tot allround medewerker. Tijdens je sollicitatie bekijken we welke functie en welke camping het beste bij jou past.


Hoe ziet het seizoen eruit?

Een camping heeft een voor-, hoog- en naseizoen. In de maanden juli en augustus is het op elke camping topdrukte in de horeca. In het laagseizoen kan het ook heel druk zijn, maar zal je ook rustigere periodes meemaken. Dit hangt ook af van het soort horecagelegenheden op de camping. Een restaurant, een café, een snackbar, een terras, een bar, een vergaderruimte voor niet-campinggasten? Of misschien zelfs een mix van dit alles? Hoe druk jij hebt en welke taken je gaat doen, hangt uiteraard ook af van de grootte van het team en van het weer.


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Hospitality is your middle name! Je bent sociaal, flexibel, vriendelijk, representatief, nauwkeurig, oplossingsgericht en verantwoordelijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Overige talen zijn een pré;
 • Als je gastgerichte werkervaring of ervaring met receptiewerk hebt is dat een pré.
 • Je bent beschikbaar tussen april en september (we hebben ook een aantal opties voor langere of kortere duur).


Wat krijg je ervoor terug?

 • Uiteraard salaris. De hoogte is afhankelijk van leeftijd en functie;
 • Je gaat werken op één van onze topcampings in Nederland of de rest van Europa;
 • Je verblijft in een bungalowtent of mobile home. Deze deel je vaak gezellig met één of meerdere collega’s;
 • Kookgelegenheid;
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor je gemaakte reiskosten;
 • Wekelijks heb je 1,5 dag vrij om te genieten van de vakantie-omgeving;
 • Vooraf aan je vertrek krijg je een (online) training voor optimale voorbereiding;

En verder: non-stop vakantiegevoel, een mooie werkomgeving, vrienden voor het leven en je talenkennis gaat als een trein!


Ben jij klaar voor dit avontuur? En past deze vacature jou? Solliciteer dan snel bij European Leisure Jobs via onderstaande button of neem contact op via 040-844 77 48. Je zal er geen spijt van krijgen!

Meer weten?

Heb jij vragen over deze vacature of wil jij meer weten over werken bij Vacansoleil? Onze recruiters vertellen je graag meer!

Roze Nieuwenhuis

Coördinator Recruitment

Rnieuwenhuis@vacansoleil.com

Maud van Otten

Internationaal Recruiter

MvOtten@vacansoleil.com

Nandita Eldermans

Internationaal Recruiter

Neldermans@vacansoleil.com