Skip to content

Host positie voor een volledig jaar!

Nederland, Noord-Brabant, Different European locationsEuropean Leisure Jobs

Functieomschrijving


Geïnteresseerd om het hele jaar door als host werken?

Wat betekent dit voor jou?

Tijdens het zomerseizoen werk je via ons als Camping Host op een van onze locaties in Europa. Voor het winterseizoen kunnen we je de contactgegevens, functiebeschrijving en aanvullende informatie van onze winterpartners geven voor functies als winter/chalet host.

Dit betekent dat je beide seizoenen kunt werken en het hele jaar door kunt genieten van zowel zon als sneeuw. U ontvangt twee afzonderlijke contracten, één van onze partner en één van ons. Ben je op zoek naar avontuur gedurende een heel jaar, dan is dit misschien een uitstekende kans voor jou!

Checklist:

• Je wilt gasten blij maken! Je bent sociaal, flexibel, vriendelijk, oplossingsgericht en begrijpt je verantwoordelijkheid om de verschillende organisaties te vertegenwoordigen.

• Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels goed. Andere talen zijn een pré.

• Werkervaring in de hospitality of leidinggevende ervaring zijn eveneens een pré.

• Je bent het hele jaar door beschikbaar.


Vereisten

Wat krijg je ervoor terug?

• Salaris natuurlijk. Het bedrag is afhankelijk van je leeftijd en functie.

• De mogelijkheid om te werken op één van onze topcampings in Nederland of een ander Europees land, maar ook om te werken op de beste skilocaties van Europa.

Zomerseizoen van april tot oktober/november. Je overnacht in een bungalowtent of stacaravan. Deze woonruimte deel je meestal met één of meerdere collega's.

• Kookgelegenheid.

• Reiskostenvergoeding conform bedrijfsvoorwaarden.

Winterseizoen van december tot april. Accommodatie in een chalet of appartement. Deze woonruimte deel je meestal met één of meerdere collega's.

• Kookgelegenheid.

• Reiskostenvergoeding conform bedrijfsvoorwaarden.

En: een non-stop vakantiegevoel, een fijne werkomgeving en verbeterde taalvaardigheid!

Klaar voor dit spannende avontuur? En past deze vacature goed bij jou? Solliciteer nu op European Leisure Jobs door op onderstaande knop te klikken of neem contact met ons op via +31 (0)40 844 77 48. Je zal er geen spijt van krijgen!

of

Meer weten?

Heb jij vragen over deze vacature of wil jij meer weten over werken bij Vacansoleil? Onze recruiters vertellen je graag meer!

Roze Nieuwenhuis

Coördinator Recruitment

Rnieuwenhuis@vacansoleil.com

Nandita Eldermans

Internationaal Recruiter

Neldermans@vacansoleil.com