European Leisure Jobs

Wat we doen voor jou!

Ben je een enthousiaste recreatieprofessional? En zoek je een uitdagendes stage of baan? Bingo! European Leisure Jobs verbindt jou met de beste werkgevers in de Europese recreatiebranche. Zo selecteren we bijvoorbeeld al ruim 25 jaar de beste medewerkers voor Vacansoleil Camping Holidays met meer dan 500 campings in 17 Europese landen. Ook werken we met grote namen als Human Groupe, Iris Parc, Yelloh! Village en Sunêlia Vacances.

We helpen topmedewerkers aan de leukste banen in heel Europa. Heb je geen duizelingwekkend CV? Geen probleem. Wij zijn er voor ervaren én voor beginnende medewerkers.

Wij verzorgen tevens de bemiddeling voor stages en banen op het hoofdkantoor van Vacansoleil Camping Holidays. Voor de studies International Tourism Management en E-Commerce zijn er diverse mogelijkheden!

Wie zijn wij?

European Leisure Jobs is de naam. Helemaal thuis in werving en selectie voor de recreatiebranche. Dat doen we al meer dan 50 jaar. Recreatie is ons vak. Een geweldig vak. Wat ons werk zo bijzonder maakt? Alles draait om service. Om échte, ultieme service. Om het overtreffen van verwachtingen. En altijd met een lach.

Ja, zó werken wij ook. Met aandacht, passie en plezier. Met heel veel inzet én met kennis van zaken. Zo helpen we jou graag aan je ideale stage of baan. En zo dagen we ook jou uit om het beste uit jezelf te halen!

Welke banen vind je hier?

Elk jaar hebben we ruim 1200 vacatures. Daar zit er ongetwijfeld één voor jou tussen! Droom je van een leuke baan bij de receptie, horeca of animatie? Mooi zo! Heb je groene vingers of ben je een kei in techniek of facilitaire zaken? Ook dán ben je op de juiste plek. In de recreatie kun je alle kanten op. We hebben tijdelijke functies zoals vakantiewerk, seizoensbanen en stages. Maar ook vaste banen voor professionals.

Werken in de recreatie?

Werken in de recreatiebranche is ontzettend leuk. Leerzaam. Avontuurlijk. Dag in dag uit heb je contact met gasten en collega’s van allerlei nationaliteiten en leeftijden. Je werkt in een kleurrijke wereld. Wedden dat je elke dag iets nieuws ontdekt?

Zó helpen wij jou!

Samen met jou kijken we welke functie het beste bij je past. Het is belangrijk dat een baan matcht met jouw kennis en vaardigheden. Met jouw talenten. Maar ook met jouw wensen en toekomstplannen. Welke kant wil je op? Waar droom je van?

Wij helpen je graag op weg. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor de juiste training en voor persoonlijke begeleiding. Vóór en tijdens je werkzaamheden.