Ons team

Ons team. Voor jou.

Nieuwsgierig wie je bij ons aan de telefoon krijgt? Wie je e-mails beantwoordt, met wie je je sollicitatiegesprek voert of wie je straks een instructiedag of training geeft? We stellen ons team graag aan je voor!

Klaudia recruiter Frankrijk

Klaudia Węglarz

Talenwonder met Poolse roots. Verantwoordelijk voor de snoepvoorraad op kantoor en liefhebber van alles wat de kleur groen heeft. Wil je in Frankrijk werken? Grote kans dat je met Klaudia te maken krijgt. Verantwoordelijk voor een deel van de Franse vacatures in de horeca, receptie, animatie, groen en techniek.
kweglarz@europeanleisurejobs.com

 

Wilko recruiter Italië Spanje Duitsland Oostenrijk Zwitserland Tsjechië Hongarije

Wilko Takens

Je zou bijna denken dat hij écht Italiaans is. Wilko heeft jarenlang in onder meer Italië en Spanje gewerkt, spreekt de talen vloeiend en weet alles over onze zuid-Europese vacatures en bedrijven. Waar je Wilko voor kan bellen? Voor allerlei functies in Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Tsjechië, Duitsland  én Denemarken.
wtakens@europeanleisurejobs.com

 

 

Frank Weijers recruiter

Frank Weijers

Zeg je recreatie, dan zeg je Frank! De afgelopen jaren heeft hij een groot gedeelte van het jaar in het buitenland gebivakkeerd. Nu wil hij niets liever dan anderen een vergelijkbare ervaring geven. Ben je op zoek naar een baan in Frankrijk? Dan is de kans groot dat je binnenkort met Frank aan tafel zit. Hij vertelt je alles over de horeca-, receptie- en animatievacatures in Frankrijk!
fweijers@europeanleisurejobs.com

 

Merel Reijrink

Van presentaties op scholen en sollicitatiegesprekken op locatie, tot introductiebijeenkomsten bij ons op kantoor. Als je via ons stage gaat lopen kom je Merel tegen. Met een toeristisch diploma en een schat aan ervaring én contacten in de recreatiebranche, kan Merel je alles vertellen over onze stages en stagepartners! Haar ervaringen in het buitenland neemt ze mee om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je vertrek.
mreijrink@europeanleisurejobs.com

 

Nienke Reedijk

Italiëfanaat, sportieveling en duizendpoot. Als Senior Recruiter van European Leisure Jobs zorgt Nienke er voor dat alles op de afdeling vlekkeloos verloopt. En dat al sinds 2008! Daarnaast is Nienke verantwoordelijk voor de werving van Junior Camping Hosts voor Vacansoleil. Wil je daar meer over weten? Dan kan ze je daar alles over vertellen.
nreedijk@europeanleisurejobs.com