Ons team

Ons team. Voor jou!

Nieuwsgierig wie je bij ons aan de telefoon krijgt? Wie je e-mails beantwoordt, met wie je je sollicitatiegesprek voert of wie je straks een instructiedag of training geeft? We stellen ons team graag aan je voor!

Maura Welter

Maura Welter

International Recruiter Campinghosts en (De)Montage medewerkers

Vrolijk en altijd bereid een stapje extra te doen. Dat is Maura in een notendop! Ze heeft gewerkt in Frankrijk, Engeland en Australië en weet precies wat er komt kijken bij het werken in het buitenland. Ook het campingleven heeft geen geheimen voor Maura, elke zomervakantie is ze er weer te vinden. Wil je aan de slag als campinghost of (de)montage medewerker? Maura vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 15 39 82 23 | mwelter@europeanleisurejobs.com

 

Stacy Lapien

Stacy Lapien

International Recruiter Hospitality

Door haar jarenlange ervaring in de horeca/receptie weet Stacy precies wat er komt kijken bij dit werk. Doordat ze ook in het buitenland heeft gewerkt, maakt dit haar jouw ideale aanspreekpunt. Ben je op zoek naar een baan als horeca medewerk(st)er of receptionist(e)? Dan is de kans groot dat je binnenkort met Stacy aan tafel zit. Ze vertelt je graag alles over de mogelijkheden in het buitenland!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 11 05 45 31 | slapien@europeanleisurejobs.com

 

Dorris Geerts

Dorris Geerts

International Recruiter Entertainment

Wil jij graag animatiewerk in het buitenland doen? Dan kan de mega enthousiaste Dorris je daar alles over vertellen! Zes seizoenen lang heeft ze gewerkt aan het Gardameer in Italië, onder andere als Animator. Daarnaast heeft Dorris drie jaar in Londen gewoond. Ze weet dus precies wat er komt kijken bij het wonen en werken in het buitenland. Heb jij zin om mensen blij te maken? Dorris helpt je graag op weg!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 51 09 11 43 | dgeerts@europeanleisurejobs.com

 

Irene Wielemaker

International Recruiter/Relatiebeheerder European Leisure Jobs België

Irene is ons visitekaartje in België! Kom je uit België en wil je solliciteren? Dan is de kans groot dat zij je uitnodigt voor een gesprek op ons kantoor in Brugge of via Skype. Naast deze sollicitatiegesprekken is Irene ook verantwoordelijk voor het organiseren van Belgische wervingscampagnes. Irene woont inmiddels al bijna 9 jaar in België, maar komt oorspronkelijk uit Nederland.

Contact: +32 468 451 555 | iwielemaker@europeanleisurejobs.com