Ons team

Ons team. Voor jou!

Nieuwsgierig wie je bij ons aan de telefoon krijgt? Wie je e-mails beantwoordt, met wie je je sollicitatiegesprek voert of wie je straks een instructiedag of training geeft? We stellen ons team graag aan je voor!

Yvonne Fiers

Yvonne Fiers

International Recruiter Iris Parc

Altijd goed gemutst en gedreven. Yvonne helpt je aan de leukste internationale banen in entertainment, front-office, horeca en groen. Ze is verantwoordelijk voor de vacatures van de internationale campingketen Iris Parc met vacatures voor studenten en (young) professionals. Ze brengt haar expertise mee uit de recreatie- én de uitzendbranche. Haar missie? Ervoor zorgen dat je happy naar je werk gaat!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 31 95 99 39 | yfiers@europeanleisurejobs.com

 

Maura Welter

Maura Welter

International Recruiter Campinghosts en (De)Montage medewerkers

Vrolijk en altijd bereid een stapje extra te doen. Dat is Maura in een notendop! Ze heeft gewerkt in Frankrijk, Engeland en Australië en weet precies wat er komt kijken bij het werken in het buitenland. Ook het campingleven heeft geen geheimen voor Maura, elke zomervakantie is ze er weer te vinden. Wil je aan de slag als campinghost of (de)montage medewerker? Maura vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 15 39 82 23 | mwelter@europeanleisurejobs.com

 

Stacy Lapien

Stacy Lapien

International Recruiter Hospitality

Door haar jarenlange ervaring in de horeca/receptie weet Stacy precies wat er komt kijken bij dit werk. Doordat ze ook in het buitenland heeft gewerkt, maakt dit haar jouw ideale aanspreekpunt. Ben je op zoek naar een baan als horeca medewerk(st)er of receptionist(e)? Dan is de kans groot dat je binnenkort met Stacy aan tafel zit. Ze vertelt je graag alles over de mogelijkheden in het buitenland!

Contact: +31 40 844 77 48 | +31 6 11 05 45 31 | slapien@europeanleisurejobs.com

 

Eva van den Borne

Eva van den Borne

International Recruiter Internships

Na jarenlang in het buitenland gewerkt te hebben als Animator, is Eva bij ons op kantoor aan de slag gegaan als stage recruiter. Met al haar ervaring over de grens is zij hier uitermate geschikt voor! Door middel van haar bruisende persoonlijkheid weet ze iedereen enthousiast te maken en voor te bereiden op het campingleven en alle werkzaamheden die daarbij horen. Ben jij op zoek naar een stage? Eva helpt je graag verder!

Contact: +31 40 844 77 48 | evandenborne@europeanleisurejobs.com

 

Anne Valk

Anne Valk

HR Assistent/International Recruiter

Anne is multifunctioneel inzetbaar. Voor HR houdt ze zich bezig met personeelszaken en voor European Leisure Jobs werkt ze als recruiter samen met Maura op het gebied van campinghosts en (de)montage medewerkers. Fun fact: Anne heeft een lange tijd in Chili en Australië gewoond. Hierdoor spreekt ze nu vloeiend Engels én Spaans. Wil jij ook je talenkennis verbeteren met een baan in het buitenland? Anne vertelt je er graag meer over!

Contact: +31 40 844 77 48 | avalk@europeanleisurejobs.com

 

Irene Wielemaker

International Recruiter/Relatiebeheerder European Leisure Jobs België

Irene is ons visitekaartje in België! Kom je uit België en wil je solliciteren? Dan is de kans groot dat zij je uitnodigt voor een gesprek op ons kantoor in Brugge of via Skype. Naast deze sollicitatiegesprekken is Irene ook verantwoordelijk voor het organiseren van Belgische wervingscampagnes. Irene woont inmiddels al bijna 9 jaar in België, maar komt oorspronkelijk uit Nederland.

Contact: +32 468 451 555 | iwielemaker@europeanleisurejobs.com