Ons team

Ons team. Voor jou.

Nieuwsgierig wie je bij ons aan de telefoon krijgt? Wie je e-mails beantwoordt, met wie je je sollicitatiegesprek voert of wie je straks een instructiedag of training geeft? We stellen ons team graag aan je voor!

Yvonne Fiers

Yvonne Fiers

Altijd goed gemutst en gedreven. Yvonne helpt je aan de leukste internationale banen in entertainment, front-office, horeca en groen. Ze is verantwoordelijk voor de vacatures van de internationale campingketen Iris Parc met vacatures voor studenten en (young) professionals. Ze brengt haar expertise mee uit de recreatie- én de uitzendbranche. Haar missie? Ervoor zorgen dat collega’s happy naar hun werk gaan!
yfiers@europeanleisurejobs.com

 

Maura Welter

Vrolijk en altijd bereid een stapje extra te doen. Dat is Maura in een notendop! Met meer dan 15 jaar ervaring in de horeca is Maura de perfecte International Recruiter Hospitality. Ze heeft gewerkt in Frankrijk, Londen en Australië en weet precies er komt kijken bij het werken in het buitenland. Wil je aan de slag in de horeca of als receptionist(e)? Maura vertelt je graag meer over de mogelijkheden!
mwelter@europeanleisurejobs.com

 

Frank Weijers

Frank Weijers

Zeg je recreatie, dan zeg je Frank! De afgelopen jaren heeft hij een groot gedeelte van het jaar in het buitenland gebivakkeerd. Nu wil hij niets liever dan anderen een vergelijkbare ervaring geven. Ben je op zoek naar een baan in entertainment? Dan is de kans groot dat je binnenkort met Frank aan tafel zit. Hij vertelt je alles de ins- en outs van het entertainmentvak door heel Europa.
fweijers@europeanleisurejobs.com