Ons team

Ons team. Voor jou.

Nieuwsgierig wie je bij ons aan de telefoon krijgt? Wie je e-mails beantwoordt, met wie je je sollicitatiegesprek voert of wie je straks een instructiedag of training geeft? We stellen ons team graag aan je voor!

Yvonne Fiers

Yvonne Fiers

Altijd goed gemutst en gedreven. Yvonne helpt je aan de leukste internationale banen in entertainment, front-office, horeca en groen. Ze is verantwoordelijk voor de vacatures van de internationale campingketen Iris Parc met vacatures voor studenten en (young) professionals. Ze brengt haar expertise mee uit de recreatie- én de uitzendbranche. Haar missie? Ervoor zorgen dat collega’s happy naar hun werk gaan!
yfiers@europeanleisurejobs.com

 

Wilko Takens

Wilko Takens

Je zou bijna denken dat hij écht Italiaans is. Wilko heeft jarenlang in onder meer Italië en Spanje gewerkt, spreekt de talen vloeiend en weet alles over onze zuid-Europese vacatures en bedrijven. Waar je Wilko voor kan bellen? Voor allerlei functies in Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Tsjechië, Duitsland  én Denemarken.
wtakens@europeanleisurejobs.com

 

Frank Weijers

Frank Weijers

Zeg je recreatie, dan zeg je Frank! De afgelopen jaren heeft hij een groot gedeelte van het jaar in het buitenland gebivakkeerd. Nu wil hij niets liever dan anderen een vergelijkbare ervaring geven. Ben je op zoek naar een baan in entertainment? Dan is de kans groot dat je binnenkort met Frank aan tafel zit. Hij vertelt je alles de ins- en outs van het entertainmentvak door heel Europa.
fweijers@europeanleisurejobs.com

 

Annet Jeucken

Annet Jeucken

Van presentaties op scholen en sollicitatiegesprekken op locatie, tot introductiebijeenkomsten bij ons op kantoor. Als je via ons stage gaat lopen kom je Annet tegen. Met een toeristisch diploma en een schat aan ervaring én contacten in de recreatiebranche, kan Annet je alles vertellen over onze stages en stagepartners!
ajeucken@europeanleisurejobs.com

 

Nienke Reedijk

Nienke Reedijk

Italiëfanaat, sportieveling en duizendpoot. Als Senior Recruiter van European Leisure Jobs zorgt Nienke er voor dat alles op de afdeling vlekkeloos verloopt. En dat al sinds 2008! Daarnaast is Nienke verantwoordelijk voor de werving van Junior Camping Hosts voor Vacansoleil. Wil je daar meer over weten? Dan kan ze je daar alles over vertellen.
nreedijk@europeanleisurejobs.com

 

Mathilde Vaes

Mathilde Vaes

Als iemand ervaringsdeskundige is binnen European Leisure Jobs is het Mathilde wel! Van trainer naar coördinator animatie, en na 4 jaar in New York gewoond en gewerkt te hebben is Mathilde weer terug van weggeweest. Ze is nu manager bij European Leisure Jobs.
mvaes@europeanleisurejobs.com