Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en organisaties uit de Europese recreatiebranche. Zoals reisorganisaties, campings en vakantieparken. Zo verzorgen we al 25 jaar de werving en selectie van de medewerkers op de campings van Vacansoleil Camping Holidays, Europees marktleider in luxe campingvakanties met 450 campings in 16 Europese landen.

Een (kleine) greep uit onze opdrachtgevers:

logo-vacansoleil

Vacansoleil

Vacansoleil is een begrip onder vakantiegangers in heel Europa met 450 campings in 16 Europese landen. Als jarenlang is Vacansoleil Europees marktleider op het gebied van campingvakanties met eigen vervoer. Met campings in 16 verschillende landen. Dat doen ze heel goed. Vacansoleil is namelijk al vaak uitgeroepen tot “Beste reisorganisatie voor campingvakanties” en heeft diverse Zoover awards gewonnen. En… afgelopen jaar waren ze -opnieuw- genomineerd als beste leerbedrijf in de recreatie! Een fijne gedachte voor studenten.

 

Floreal

Floreal Campings heeft diverse campings en vakantieparken in heel België. Mooie campings voor moderne kampeerders. Voorzien van alle gemakken en op diverse locaties. Van de avontuurlijke Ardennen tot de groene Kempen. Maar ook campings vlakbij grote steden en bekende attractieparken.

 

logo-flower

Flower

Flower is een Franse campingketen met campings op ‘menselijk formaat’. Flower staat voor gezellige, sfeervolle familiecampings. Met een warm en gastvrij ontvangst. De campings zijn verspreid over heel Frankrijk en natuurrijk. Flower is één van Frankrijks grootste camping ketens maar heeft een heel eigen aanpak. Zo staan milieuvriendelijkheid en een persoonlijke benadering bij Flower hoog in het vaandel.

 

logo-sunelia

Sunêlia

Luxe, kwaliteit en innovatie. Dat vind je terug op de campings met hotel service van Sunêlia Vacances. Met 30 locaties in Frankrijk, Spanje en Italië hebben vakantiegangers bij Sunêlia een ruime keus uit verschillende topbestemmingen. Aan de zee, in de bergen of bij het platteland. Met prachtige luxe verhuuraccommodaties maar ook staanplaatsen. Een groot gedeelte van de campings is zelfs uitgerust met een spa. Wellnessliefhebbers weten de weg naar Sunêlia te vinden. Maar ook voor kinderen en tieners is er dankzij uitgebreide animatie van alles te beleven.

 

logo-yelloh

Yelloh!

‘Vorstelijk kamperen’. Dat staat centraal bij Yelloh!. Met 75 campings in Frankrijk, Spanje en Portugal bedienen ze vakantiegangers uit heel Europa. Yelloh! heeft vakantiedorpen met elk een eigen uniek ‘karakter’. Eén kwaliteitsstandaard maar ook volop variatie. Bijvoorbeeld in omgeving, faciliteiten en animatieaanbod. Alle Franse parken hebben het kwaliteitskeurmerk ‘Qualité Tourisme’. Dat is niet voor niets!

 

logo-chadotel

Chadotel

Topcampings aan zee mét uitgebreid waterpark. Die vind je bij Chadotel. Met mooie familiecampings aan de Franse kust is Chadotel een gewaardeerde speler bij vakantiegangers. Alle campings bieden uitgebreide faciliteiten en de leukste animatieactiviteiten. Van de Bretagne tot de Loire of de Languedoc Rousillon. En van strandliefhebbers en cultuursnuivers tot watersportfanaten. Overal en voor iedereen wat wils!

 

Human Company

Op de mooiste plekjes in Italië vind je de luxe vakantieparken. De parken zijn voorzien van de meest luxe zwembaden, restaurants en bieden uitgebreid entertainment. De vakantieparken zijn bekend bij vele Europese vakantiegangers. De parken zijn te vinden in de buurt van het Gardameer, Toscane, Rome en Florence. Glamping en Human Company zijn ook een hele bekende combinatie!