Iris Parc

Iris Parc behoort tot een van de belangrijkste partners van European Leisure Jobs. De vijf verschillende parken bieden jaarlijks diverse nieuwe vacatures. Wil jij meer weten over werken op een van de vakantieparken van Iris Parc? Lees hier meer over de vacatures!

Welke vacatures zijn er?

Iris Parc heeft veel leuke vacatures beschikbaar. Voor korte tijd, maar ook voor langere tijd! Hierbij kun je denken aan horecamedewerkers, animatoren en receptiemedewerkers, maar ook chef koks, restaurantmanagers en andere managerfuncties behoren tot de mogelijkheden. Bij Iris Parc kun je terecht voor zowel stageplekken als tijdelijke en vaste werkmogelijkheden. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zo heb je bij wederzijdse tevredenheid kans op een vaste aanstelling of kun je het volgende seizoen terugkomen als leidinggevende.

Bekijk de vacatures

Zie jij jezelf wel werken in de recreatiebranche? Bekijk dan de beschikbare vacatures. Heb je een vacature gevonden die helemaal bij jou past? Dan kun je direct online solliciteren en ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Show en musical

Over Iris Parc

Iris Parc staat voor een betaalbare vakantie van topkwaliteit. De vakantiebeleving wordt dankzij de strenge kwaliteitseisen naar een hoger niveau getild, waardoor de gast gegarandeerd is van een heerlijk verblijf. Deze hoge kwaliteit kan worden gewaarborgd doordat de campings in eigen beheer worden gehouden, wat betekent dat de accommodaties, topfaciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur onder eigen toezicht functioneren. Om dit alles te kunnen laten functioneren, heeft Iris Parc een groot aantal geschikte medewerkers nodig. Als medewerker ben jij altijd verantwoordelijk om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen en zorg je ervoor dat vakantiegenieters optimaal genieten van hun verblijf!

Inmiddels zijn er vijf vakantieparken te vinden in zowel Frankrijk als Luxemburg. In Frankrijk zijn vier verschillende parken te vinden in de regio’s Bretagne (Camping Le Ty Nadan), Parijs (Camping Le Chêne Gris), Dordogne (Camping Le Grand Dague) en Drôme (Camping Le Château de Galaure). Camping Birkelt bevindt zich in Luxemburg. Alle parken voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en zijn ingericht volgens de filosofie van Iris Parc. Door de stijgende vraag naar accommodaties is Iris Parc flink aan het groeien en wordt er gekeken naar het openen van nieuwe parken op meerdere locaties, ook buiten Luxemburg en Frankrijk. Het doel voor het komende decennium is te groeien naar dertigtal campings door heel Europa.