Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Actuele vacatures:

Senior internationaal Recruiter

In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van medewerkers voor Iric Parc. Daarnaast zal je ook breder inzetbaar zijn op recruitment vlak. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. Je volgt trends en ontwikkelingen binnen recruitment van de leisure branche en je bent dan ook altijd op de hoogte van wat er speelt. Je vindt het geen probleem om van tijd tot tijd op pad te gaan en beurzen te bezoeken, maar ook om op creatieve wijze voorlichtingen te geven over de mogelijkheden om via European Leisure Jobs de baan van je leven te vinden! Kortom; een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin je jouw passie voor de branche kan overbrengen! Klik hier voor meer informatie.

International HR Advisor (32 – 40 uur)

Ben jij  een hands-on HR functionaris en voel je je als een vis in het water in een internationale omgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat? Wij zoeken een HR adviseur voor een bedrijf dat volop in beweging is!

European Leisure Support is een belangrijke partner van Vacansoleil Camping Holidays.  Wij helpen bij de ontvangst van de Vacansoleil gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten, verzorgen de montage en demontage van de Vacansoleil tenten, en voeren de succesvolle animatieformules uit.  Dit alles doen we op vele campings in meerdere landen in Europa.  Daarnaast verzorgen wij  trainingen & opleidingen van de medewerkers op de kantoren en de campings van Vacansoleil.  European Leisure Support levert daarnaast diverse diensten aan talloze campings en andere recreatiebedrijven in meerdere landen in Europa.

European Leisure Support heeft circa 50 medewerkers in dienst op kantoor en ruim 300 medewerkers in het veld.  Je zal een kantoor delen en samenwerken met een andere HR adviseur en onze fantastische stagiaire. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren

Coördinator Recruitment (32 – 40 uur p/wk)

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Jobs, waarin je zelf ook mee aanpakt. Je legt verantwoording af- en rapporteert aan de manager.

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken.

Elk jaar plaatst European Leisure Jobs ruim 1200 medewerkers op meer dan 500 verschillende recreatieparken in 16 Europese landen. Van functies in de animatie, receptie of horeca tot groenmedewerkers en campinghosts. Maar ook technisch personeel en managers.

Dankzij een groot internationaal netwerk bieden wij snelle oplossingen voor veel verschillende soorten internationale vacatures. Met ondersteuning van ons Marketing & Communicatie team, voeren we grote werving & selectie campagnes in meerdere landen in Europa.

Wij zoeken een  dynamische manager in spe die op inspirerende wijze elke dag het beste uit zijn of haar team haalt en ambitie heeft om door te groeien naar de rol van Manager European Leisure Jobs. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Franstalige trainer/ E-learning ontwikkelaar  (32-40 uur)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Franstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Franse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven. Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan.

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of recruitment@europeanleisuresupport.com.