Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Accountspecialist (verkoop binnendienst)

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en dienstverlening van European Leisure Support. Op deze afdeling vinden alle contacten plaats met onze (langdurige) relaties op internationaal niveau. Ter versterking van ons sales team zijn we op zoek naar een accountspecialist (verkoop binnendienst). Klik hier om te solliciteren.

Docent mbo-recreatie (m/v) Vacansoleil Leisure Academy

Is lesgeven jouw passie? Tover jij met een niet te temmen enthousiasme het beste in je studenten naar boven? En voel jij je als een vis in het water in de wereld van reizen en recreatie? Dan ben jij de ideale nieuwe docent voor de Vacansoleil Leisure Academy. Klik hier om te solliciteren.

Senior internationaal Recruiter

In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van medewerkers voor Iric Parc. Daarnaast zal je ook breder inzetbaar zijn op recruitment vlak. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. Klik hier om te solliciteren.

 


Voor vragen over werken bij European Leisure Support kun je contact met ons opnemen. Telefonisch via +31 40 844 78 80 of per e-mail via recruitment@europeanleisuresupport.com.