Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Actuele vacatures:

Coordinator Entertainment (40 uur p/wk)

Voor de afdeling Entertainment zijn we per direct op zoek naar een coordinator.  Je coordineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling, waarin je zelf ook mee aanpakt. Je legt verantwoording af- en rapporteert aan de manager.
Samen met je collega ontwerp je het gehele entertainment aanbod en zorg je ervoor dat er ieder jaar verrassende up to date programma’s worden ontwikkeld die aansluiten bij de vraag vanuit de gast.  je zoekt de bijbehorende materialen erbij en begeleidt de animatieteams tijdens het seizoen.
Als coordinator Entertainment ben je  in staat om continu  de behoeftes vanuit de gasten/de markt te vertalen in een innoverend programma-aanbod. Je bent goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt en hebt out-of-the box ideeen.  Je gaat gestructureerd te werk en je bent uiteraard zeer creatief.

Wij zoeken iemand die op termijn de potentie en ambitie heeft om door te groeien naar de rol van Manager Entertainment. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Senior Recruiter (animatie personeel) 40 uur

In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) animatie medewerkers. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. Het opvolgen van trends en ontwikkelingen binnen recruitment van de leisure branche vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid en je bent dan ook altijd van a tot z op de hoogte van wat er speelt. Je vindt het geen probleem om van tijd tot tijd op pad te gaan en beurzen te bezoeken, maar ook om op creatieve wijze voorlichtingen te geven over de mogelijkheden om via European Leisure Jobs de baan van je leven te vinden! Kortom; je bent op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin je jouw passie voor de branche kan overbrengen! Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Coördinator Recruitment (32 – 40 uur p/wk)

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Jobs, waarin je zelf ook mee aanpakt. Je legt verantwoording af- en rapporteert aan de manager.

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken.

Elk jaar plaatst European Leisure Jobs ruim 1200 medewerkers op meer dan 500 verschillende recreatieparken in 16 Europese landen. Van functies in de animatie, receptie of horeca tot groenmedewerkers en campinghosts. Maar ook technisch personeel en managers.

Dankzij een groot internationaal netwerk bieden wij snelle oplossingen voor veel verschillende soorten internationale vacatures. Met ondersteuning van ons Marketing & Communicatie team, voeren we grote werving & selectie campagnes in meerdere landen in Europa.

Wij zoeken een  dynamische manager in spe die op inspirerende wijze elke dag het beste uit zijn of haar team haalt en ambitie heeft om door te groeien naar de rol van Manager European Leisure Jobs. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Franstalige trainer/ E-learning ontwikkelaar  (32-40 uur)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Engelstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Engelse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven. Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan. Deze functie is per direct beschikbaar tot 1 november 2017 (met kans op verlenging).

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of recruitment@europeanleisuresupport.com.