Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Actuele vacatures:

Coördinator Recruitment (32 – 40 uur p/wk)

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken.
Elk jaar plaatst European Leisure Jobs ruim 1200 medewerkers op meer dan 500 verschillende recreatieparken in 16 Europese landen. Van functies in de animatie, receptie of horeca tot groenmedewerkers en campinghosts. Maar ook technisch personeel en managers.

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Coordinator Beheer & Montage (40 u p/wk)

Onder de paraplu van European Leisure Support opereert European Leisure Services
Wij helpen oa. bij de ontvangst van de Vacansoleil gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten, en verzorgen de montage en demontage van oa. de Vacansoleil tenten. Dit alles doen we op vele campings in meerdere landen in Europa.  Daar zijn ruim 300 medewerkers aan het werk voor de uitvoering van deze diensten.

Wij zoeken een zelfstandig werkende medewerker voor de coördinatie van deze dienstverlening vanuit het hoofdkantoor van European Leisure Support in Eindhoven.

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

HR/Recruitment Assistent (32 – 40 uur p/wk)

In deze gevarieerde en uitdagende rol, zorg je samen met de HR adviseur ervoor dat alle administratieve HR-processen binnen de organisatie op orde zijn. Jij focust je in deze rol primair op de medewerkers in het veld (op de camping en andere recreatiebedrijven). Je ondersteunt bij het verwerken van mutaties, en de administratieve afhandeling van processen en krijg je veel vrijheid voor het uitwerken van ideeën en projecten op het gebied van grensoverschrijdende HR. Verder ga je ook aan de slag met de werving en selectie van (internationaal) camping personeel. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature.

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Franstalige trainer/ E-learning ontwikkelaar  (32-40 uur)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Engelstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Engelse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven. Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan. Deze functie is per direct beschikbaar tot 1 november 2017 (met kans op verlenging).

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Senior International Recruiter (40 uur)

De afdeling European Leisure Jobs is verantwoordelijk voor de werving, selectie, plaatsing en telefonische begeleiding van medewerkers in de recreatiebranche, van vakantiemedewerkers tot professionals, op diverse plaatsen in Europa. In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) camping hosts en (de)montage medewerkers. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. Het opvolgen van trends en ontwikkelingen binnen recruitment van de leisure branche vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid en je bent dan ook altijd van a tot z op de hoogte van wat er speelt. Je vindt het geen probleem om van tijd tot tijd op pad te gaan en beurzen te bezoeken, maar ook om op creatieve wijze voorlichtingen te geven over de mogelijkheden om via European Leisure Jobs de baan van je leven te vinden! Kortom; je bent op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin je jouw passie voor de branche kan overbrengen!

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

 


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of recruitment@europeanleisuresupport.com.