Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

 

Actuele vacatures:

Social Media Specialist (32-40 uur)

Als marketing & communicatieafdeling voeren we campagne om ons employer brand op de kaart te zetten en wervingscampagnes om geschikte kandidaten te vinden. Wat denk je van een campagne opzetten waarbij we 250 enthousiaste animatiemedewerkers zoeken? Of waar vinden we die Franstalige kandidaten? Of begint het bij jou te kriebelen als jij ons Snapchat kanaal mag gaan inrichten? Ook ga je aan de slag voor de andere activiteiten die vallen onder European Leisure Support. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van een social media kalender. Of met uitgekiende social mediacampagnes zet jij bijvoorbeeld je tanden in de B2B markt en maak je studenten nieuwsgierig naar de ‘Academy’.

Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

 

Franstalige trainer/ E-learning ontwikkelaar  (32-40 uur)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Engelstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Engelse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven. Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan. Deze functie is per direct beschikbaar tot 1 november 2017 (met kans op verlenging).

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Senior International Recruiter (40 uur)

De afdeling European Leisure Jobs is verantwoordelijk voor de werving, selectie, plaatsing en telefonische begeleiding van medewerkers in de recreatiebranche, van vakantiemedewerkers tot professionals, op diverse plaatsen in Europa. In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) camping hosts en (de)montage medewerkers. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. Het opvolgen van trends en ontwikkelingen binnen recruitment van de leisure branche vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid en je bent dan ook altijd van a tot z op de hoogte van wat er speelt. Je vindt het geen probleem om van tijd tot tijd op pad te gaan en beurzen te bezoeken, maar ook om op creatieve wijze voorlichtingen te geven over de mogelijkheden om via European Leisure Jobs de baan van je leven te vinden! Kortom; je bent op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin je jouw passie voor de branche kan overbrengen!

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Manager Recruitment European Leisure Jobs (40 uur)

Als Manager Recruitment van European Leisure Jobs ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de taken op een van onze belangrijkste afdelingen. Je bent een dynamische people manager die op inspirerende wijze elke dag het beste uit je team haalt, met als doel jullie afdeling naar een nog hoger niveau te brengen. Elk jaar plaatst European Leisure Jobs ruim 1200 medewerkers op meer dan 500 verschillende recreatieparken in 16 Europese landen. Van functies in de animatie, receptie of horeca tot groenmedewerkers en campinghosts. Maar ook technisch personeel en managers. Dankzij een groot internationaal netwerk bieden wij snelle oplossingen voor veel verschillende soorten internationale vacatures. Met ondersteuning van ons Marketing & Communicatie team, voeren we grote werving & selectie campagnes in meerdere landen in Europa.

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of info@europeanleisuresupport.com.