Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Actuele vacatures:

Content- en social mediaspecialist (40 uur)

Als marketing & communicatieafdeling voeren we campagne om ons employer brand op de kaart te zetten en wervingscampagnes om geschikte kandidaten te vinden. Wat denk je van een campagne opzetten waarbij we 250 enthousiaste animatiemedewerkers zoeken? Of waar vinden we die Franstalige kandidaten? Of begint het bij jou te kriebelen als jij ons Snapchat kanaal mag gaan inrichten? Ook ga je aan de slag voor de andere activiteiten die vallen onder European Leisure Support. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven voor (digitale) magazines of het maken van content voor nieuwe websites voor de Vacansoleil Leisure Academy of voor European Leisure Entertainment. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

International Recruiter Entertainment European Leisure Jobs (40 uur)

Een animatrice voor de miniclub, een meertalige animatie manager, de animator die de tieners een onvergetelijke vakantie bezorgd, maar ook een sportieve duizendpoot die de gasten begeleid in het voetbaltoernooi op de camping. Het is maar een greep uit de entertainment medewerkers waar wij voor onze internationale partners naar op zoek zijn. Voor onze groeiende afdeling zijn wij op zoek naar een recruiter die zich voornamelijk bezighoudt met recruitment van (internationale) animatiemedewerkers. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren

International Recruiter Hospitality European Leisure Jobs (40 uur)

Van barmedewerker tot afwasser en van horecamanager tot chefkok. Maar ook een receptionist die vloeiend Frans en Engels spreekt. Je gaat geen uitdaging uit de weg om deze medewerkers te vinden. Voor onze groeiende afdeling zijn wij op zoek naar een recruiter die zich bezig houdt met de recruitment van (internationale) hospitality medewerkers. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

International HR Advisor

Wij zoeken een ervaren zelfstandige, hands-on werkende HR adviseur voor een internationaal bedrijf dat volop in beweging is. Je weet op juiste wijze  wet- en regelgeving toe te passen van de landen waar wij actief zijn, met name op het gebied van werkwijzen/beleid  rondom indienstname (onder meer sociale wetgeving, arbeidsovereenkomsten). Je adviseert de recruiters ten aanzien van internationale arbeidsvoorwaarden en omstandigheden en je  bent verantwoordelijk voor de werving- en selectie van kandidaten voor diverse posities op de vestiging van European Leisure Support te Eindhoven, met inbegrip van de volledige administratieve afhandeling (van aanbod tot opstellen arbeidsovereenkomst). Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Accountmanager Frankrijk

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten van de diensten en producten van European Leisure Support. Als Accountmanager ben je in staat de behoeftes te bepalen van de opdrachtgevers en vertaalt deze in een voorstel of offerte. Je organiseert zelfstandig bezoeken aan relaties en acquisitie van prospects. Je denkt in mogelijkheden. We verwachten van jou een grote mate van verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Tijdelijk E-learning ontwikkelaar (32-40 uur) (opleidingskundige / onderwijskundige)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Engelstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Engelse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven.Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan. Deze functie is per direct beschikbaar tot 1 november 2017 (met kans op verlenging). Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of info@europeanleisurejobs.com.