Werken bij European Leisure Jobs

Werken op het hoofdkantoor?

Ben jij een geboren matchmaker? Die voor een kandidaat een droombaan, en voor een baan een top kandidaat vindt? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Gevolg is dat we nieuwe mensen zoeken om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Bekijk hieronder de vacatures van op ons hoofdkantoor.

Actuele vacatures:

 

Coördinator Entertainment (40 uur)

Campingtainment biedt verschillende animatieprogramma’s aan voor verschillende doelgroepen zoals kinderen, tieners, volwassenen en de hele familie. Daarnaast worden er ook jaarlijks verschillende shows en musicals ontwikkeld. Al jaren werken we met passie aan een professioneel animatie programma wat uitgevoerd wordt op diverse campings in Europa. We zorgen er hierbij voor dat ons programma diverse nationaliteiten aanspreekt. Voor de afdeling Entertainment zijn we per direct op zoek naar een coördinator. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Social Media Specialist (32-40 uur)

Als marketing & communicatieafdeling voeren we campagne om ons employer brand op de kaart te zetten en wervingscampagnes om geschikte kandidaten te vinden. Wat denk je van een campagne opzetten waarbij we 250 enthousiaste animatiemedewerkers zoeken? Of waar vinden we die Franstalige kandidaten? Of begint het bij jou te kriebelen als jij ons Snapchat kanaal mag gaan inrichten? Ook ga je aan de slag voor de andere activiteiten die vallen onder European Leisure Support. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van een social media kalender. Of met uitgekiende social mediacampagnes zet jij bijvoorbeeld je tanden in de B2B markt en maak je studenten nieuwsgierig naar de ‘Academy’. Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

International Recruiter Camping Hosts en Montage (40 uur)

In deze functie ben jij de recruiter die op zoek gaat naar gedreven en enthousiaste campinghosts en montage- en demontage medewerkers. De campinghosts verwelkomen jaarlijks duizenden gasten, zorgen ervoor dat de accommodaties in orde zijn en begeleiden waar nodig. De montage- en demontagemedewerkers houden zich bezig met het op- en afbouwen van tenten in het voor- en najaar op de diverse campings in Europa. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren

International Recruiter Hospitality European Leisure Jobs (40 uur)

Van barmedewerker tot afwasser en van horecamanager tot chefkok. Maar ook een receptionist die vloeiend Frans en Engels spreekt. Je gaat geen uitdaging uit de weg om deze medewerkers te vinden. Voor onze groeiende afdeling zijn wij op zoek naar een recruiter die zich bezig houdt met de recruitment van (internationale) hospitality medewerkers. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Accountmanager Frankrijk

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten van de diensten en producten van European Leisure Support. Als Accountmanager ben je in staat de behoeftes te bepalen van de opdrachtgevers en vertaalt deze in een voorstel of offerte. Je organiseert zelfstandig bezoeken aan relaties en acquisitie van prospects. Je denkt in mogelijkheden. We verwachten van jou een grote mate van verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

E-learning ontwikkelaar (32-40 uur) (opleidingskundige / onderwijskundige)

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van Engelstalige E-learning materialen. Voor het ontwikkelen van deze e-learnings ben je een topper in de Engelse taal en heb je een klik met de recreatiebranche. Met name het schrijven van activerende teksten is je op het lijf geschreven. Door de groei van European Leisure Academy is de functie van E-learning ontwikkelaar ontstaan. Deze functie is per direct beschikbaar tot 1 november 2017 (met kans op verlenging). Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.


Voor vragen over werken bij European Leisure Jobs kun je contact met ons opnemen via +31 40 844 77 48 of info@europeanleisurejobs.com.