Privacy & Cookies

1. Privacy Policy

1. Algemeen

Wij gaan zorgvuldig en respectvol om met de privacy en de gegevens van onze bezoekers. Dus ook met die van jou! Dat vinden we wel zo netjes en fijn om te doen. En dat mag je gewoon van ons verwachten. Per 25 mei 2018 is ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum is de privacywetgeving hetzelfde in de hele Europese Unie. Deze Privacy Policy is opgemaakt in overeenstemming met deze verordening. Oftewel: Deze Privacy Policy is geschreven op basis van deze wet. We willen graag uitleggen wat dit betekent voor jou én ons. Zonder kleine lettertjes. Gewoon open en eerlijk. En in duidelijke taal, zodat het goed te begrijpen is.

2. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?

Wij. European Leisure Support. Oké, officieel zijn wij European Leisure Support B.V. en ons kantoor staat aan de Marinus van Meelweg 16, 5657 EN Eindhoven in Nederland. Bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven kennen ze ons ook. Daar hebben we een nummer: 17158221. En natuurlijk zijn ook de afdelingen van European Leisure Support verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens. Dat zijn onder andere European Leisure Jobs en European Leisure Academy. Wij zijn verantwoordelijk en beloven goed om te gaan met jouw gegevens. Daar mag je op rekenen! We zullen hieronder uitleggen hoe we dat doen.

3. Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wij bewaren de gegevens die jijzelf deelt via formulieren op onze website, via formulieren die wij je toesturen via e-mail of post. Of als wij met elkaar bellen, WhatsApp’en, sms’en, faxen of op een andere manier contact hebben. Als wij gegevens van anderen over jou ontvangen, bewaren wij dit ook in jouw dossier. En alleen als dat nodig is natuurlijk.

3.1 Persoons- en contactgegevens

Als jij solliciteert op één (of meerdere) van onze vacatures of jezelf aanmeldt voor een opleiding, dan vragen wij naar jouw contactgegevens. We willen graag weten wie jij bent en hoe we met je kunnen communiceren. Als je solliciteert bij ons, vragen we je – natuurlijk – ook om jouw cv (wij willen graag weten wat jij in huis hebt). En, als jij jezelf inschrijft voor onze nieuwsbrief (bijvoorbeeld de Jobalert), dan vragen wij ook naar jouw contactgegevens.

3.2 Chat

Als je met ons gaat chatten, dan noteren wij alleen een korte beschrijving van je vraag, gesprek of het resultaat hiervan. Wij noteren geen persoonlijke gegevens als je die niet wilt delen met ons. Dat respecteren wij. Deel je jouw persoonlijke gegevens wel? Dan zullen wij dit op een verantwoordelijke manier verwerken.

3.3 Persoonsgegevens die automatisch verzameld worden op onze website

“It’s like magic!” Oke, bijna dan. We gebruiken cookies en andere high-tech technieken op onze websites, zoals JavaScripts en web-beacons. Een knap staaltje werk van onze collega’s! Wij willen jouw privacy waarborgen en het jou zo gemakkelijk mogelijk maken tijdens jouw bezoek aan onze website. Gebruiksvriendelijkheid noemen wij dat. En die willen we steeds weer verbeteren. Daarom gebruiken wij deze cookies en andere technieken. We delen graag met jou hoe en waarom wij cookies gebruiken. Wij zullen zoveel mogelijk informatie hierover met je delen en aangeven hoe jij deze technieken kunt aanpassen aan jouw eigen wensen.

4. Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?

4.1 Om jou te helpen in de zoektocht naar die o-zo geweldige baan of stage

Hiervoor hebben wij wel een aantal gegevens van je nodig. Waaronder jouw persoonsgegevens. Spannend? Nee. Wij gebruiken dit alleen als wij dit nodig hebben voor de sollicitatieprocedure. Hebben wij een toffe baan of stage voor jou gevonden? Dan delen wij dit graag met je! Bijvoorbeeld via onze Jobalert. Of we bellen even. Wij proberen dit precies af te stemmen op jouw profiel. Hoe meer we over jou weten, hoe beter de vacatures voor jou zijn.

4.2 Om jou aan een goede opleiding te helpen

Door het verzamelen van jouw gegevens kunnen wij zorgen voor een goede opleiding. Logisch, toch?

4.3 Om te personaliseren en je klantbeleving te verbeteren

Moeilijke taal. Het komt erop neer dat wij er alles aan willen doen om jou persoonlijk te benaderen met dingen die speciaal voor jou interessant zijn. Hiervoor verzamelen wij online gegevens tijdens je bezoek op onze website. Dit gebruiken wij voor:

  • Interne analyse op geanonimiseerde data om jouw websitebezoek in de toekomst nog aangenamer en doelgerichter te maken;
  • Interne analyse om onze vacatures nog beter af te stemmen op jouw wensen en die van andere bezoekers;
  • Om jou berichten te sturen die passen bij jouw interesses.

In het gedeelte over ‘Cookies’ vertellen wij je meer over deze doelen en laten wij je weten hoe je dit kunt aanpassen aan jouw eigen wensen en voorkeuren.

5. Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?

5.1 Contactgegevens van een sollicitatie

De informatie die wij tijdens de sollicitatieprocedure verzamelen, wordt gedeeld met de interne verantwoordelijken en met de potentiële opdrachtgevers. Wij gaan er namelijk vanuit dat jij dit goed vindt, je hebt immers gesolliciteerd op een baan of stage. Zo kunnen wij jou het beste aan die baan of stage helpen. Als we uiteindelijk een match hebben en je een baan of stage hebben aangeboden, dan delen we jouw gegevens met jouw (toekomstige) collega’s. Zo kun je goed voorbereid beginnen. Natuurlijk doen we dat wel binnen de kaders van het sollicitatieproces en/of de plaatsing. Wil je dat wij dit niet doen? Laat dit dan aan ons weten.

5.2 Contactgegevens naar aanleiding van een vraag naar opleiding

De informatie die wij verzamelen voor het volgen van een opleiding, wordt gedeeld met de interne verantwoordelijken en met de potentiële partijen die instaan voor jouw opleiding. Ook zal European Leisure Academy resultaten delen met de werkgever (aanvragen, initiator, etc.), als zij hierom gevraagd hebben.

5.3 Contactgegevens voor communicatie via de jobalert

We vragen om je voor- en achternaam en je e-mailadres tijdens het inschrijven op onze nieuwsbrief. Deze gegevens delen wij niet met andere partijen.

6. Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Als het ons lukt om jou een baan, stage of opleiding aan te bieden, dan bewaren wij jouw gegevens maximaal 7 jaar tot na het einde van je baan, stage of opleiding.

Lukt het niet ons niet om jou een baan, stage of opleiding aan te bieden? Of wil jij de procedure beëindigen? Dan bewaren wij maximaal één jaar jouw gegevens, tenzij jij aangeeft dit langer of anders te willen. Als je wilt dat wij jouw gegevens eerder verwijderen, dan kun je dat laten weten door in te loggen op de website en dit in te stellen of aan te geven via privacy@europeanleisuresupport.com.

Schrijf je jezelf in voor onze nieuwsbrief? Dan bewaren wij jouw gegevens net zolang totdat jij jezelf uitschrijft voor deze nieuwsbrief. Dit kun je doen door bij iedere mail die jij van ons ontvangt te klikken op ‘afmelden’ of ‘uitschrijven’.

7. Je recht op inzage

Je hebt het recht om op elk moment kennis te nemen van de persoonsgegevens die je bij ons hebt achtergelaten en die wij bewaren. Je kunt deze inzien door in te loggen op onze website of door dit per e-mail op te vragen. Stuur ons hiervoor een e-mail via privacy@europeanleisuresupport.com en noteer hierin ook je naam, adres en telefoonnummer, zodat we kunnen controleren dat jij het bent. We willen natuurlijk er zeker van zijn dat jij diegene bent aan wie wij de gegevens doorgeven. Just to be sure.

8. Je recht op correctie, verwijdering en overdraagbaarheid van jouw gegevens

Zijn je persoonsgegevens niet (meer) correct (je bent bijvoorbeeld verhuisd), dan kun je deze zelf wijzigen door in te loggen op onze website of door de juiste gegevens door te geven via privacy@europeanleisuresupport.com.

Wil je jouw gegevens verwijderen bij ons? Dan kan dat op dezelfde manier.

9. Je recht van verzet

Als je niet wilt dat we jouw gegevens opslaan en verwerken, dan kun je dat aan ons laten weten. Je kunt dit aangeven door in te loggen op onze website of door een e-mail te sturen naar privacy@europeanleisuresupport.com. Het wordt dan wel lastiger om je aan een baan, stage of opleiding te helpen.

Als je niet wilt dat we je nieuwsbrieven versturen, kun je dat via dezelfde manier laten weten. Je kunt je ook uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

10. Veiligheid

Wij hebben veiligheidsmaatregelen die gemaakt zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van jouw persoonsgegevens te vermijden en iedere andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

European Leisure Support garandeert dat bij misbruik van je persoonsgegevens, dat veroorzaakt is door tekortkomingen in onze veiligheidsvoorzieningen, wij daarvoor de aansprakelijkheid opnemen en de eventueel bewezen schade vergoeden. In geen geval kunnen wij echter verantwoordelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit foutief of onrechtmatig gebruik van de persoonsgegevens door een derde. Het is in dit opzicht belangrijk dat jij de veiligheidsvoorschriften naleeft, onder andere door elke niet toegestane toegang tot jouw registratieadres te voorkomen. Je bent inderdaad als enige verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt vanaf jouw computer en IP-adres, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan. European Leisure Support houdt zich eraan de gebruiker ervan te verwittigen dat onze website links, hyperlinks of referenties kan bevatten naar andere sites die European Leisure Support niet controleert en waarop deze Privacy Policy niet van toepassing is. European Leisure Support is niet verantwoordelijk voor de inhoud van zulke websites waarnaar verwezen wordt en ook niet voor de producten of diensten die erop vermeld worden. Wij raden je dus aan om aandachtig elk privacyreglement van elke site die je bezoekt te lezen, daar deze kan verschillen van deze Privacy Policy.

11. Autoriteit Gegevensbescherming

Deze Privacy Policy is opgemaakt in overeenstemming met de nieuwe Europese regelgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij eventuele klachten, kun je de ‘Autoriteit Persoonsgegevens’ contacteren. Zij is de leidinggevende autoriteit voor European Leisure Support. De ‘Autoriteit Persoonsgegevens’ kun je contacteren op volgend adres: Postbus 93374 – 2509 AJ Den Haag, Nederland, telefoonnummer: +31 (0)900 – 2001 201.

12. Aanvaarding

Door het gebruik van onze website en onze diensten ga je akkoord met alle bepalingen van deze Privacy Policy en stem je ermee in dat European Leisure Support jouw gegevens verzamelt en verwerkt zoals we dat hierboven hebben uitgelegd.

13. Contact

Heb je hierover nog vragen? Of wil je er iets over kwijt? Schroom niet en laat het ons weten. We vinden het fijn als je dat doet via de e-mail. Speciaal hiervoor hebben we een e-mailadres: privacy@europeanleisuresupport.com. Een brief versturen mag ook. Zet je dit adres op de envelop? Marinus van Meelweg 16, 5657 EN Eindhoven, Nederland. Dan komt het zeker goed!

2. Cookies

1. Gebruik van cookies

Wij willen je graag informeren over hoe European Leisure Support omgaat met jouw gegevens in de vorm van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die de website op jouw apparaat zet om bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens je bezoek op de website. Cookies maken het mogelijk voor een website om de voorkeuren en gedragingen van een gebruiker te herkennen. Cookies stellen ons in staat om jouw voorkeuren te onthouden; bijvoorbeeld je start- en einddatum voor een vacature. Daarnaast verzamelen we ook het gedrag van de websitebezoekers zodat we analyses kunnen maken hoe we de website het beste kunnen verbeteren. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Sommige cookies worden gebruikt om in te spelen op je interesses buiten onze website(s). Zo kan het zijn dat wanneer je een bepaalde vacature hebt bekeken, je op een andere website een advertentie ziet over deze vacature. In het geval van ‘interest based advertising’ wordt een cookie gebruikt om te herkennen welke interesses je hebt om zo een relevantere advertentie aan jou te tonen.

2. Soorten cookies

Bij European Leisure Support gebruiken wij de volgende soorten cookies:

1. Functionele cookies

Dit zijn cookies waarmee de bezoeker zijn voorkeuren vastlegt. Aan de hand van deze informatie kan European Leisure Support meer relevante informatie aan individuele bezoekers tonen. Voorbeelden van verzamelde gegevens zijn:

  • land- en taalvoorkeuren
  • browserinstellingen zodat je onze website optimaal op jouw scherm kunt bekijken
  • je inloggegevens (indien je dit wenst) zodat je deze niet elke keer hoeft in te vullen
  • je bekeken vacatures die worden opgeslagen

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het juist functioneren van de website en deze kun je niet weigeren.

2. Website cookies

Deze cookies zijn nodig om je voorkeuren die je tijdens je bezoek hebt ingegeven te onthouden zodat je deze op een later moment niet nogmaals hoeft in te vullen.

Cookienamen Levensduur Meer informatie
django_language 1 jaar Voorkeurstaal
csrftoken 1 dag Beveiliging tegen CSRF aanvallen
cookieconsent_dismissed 1 jaar Cookiemeldingsvoorkeuren
showsubscriptionform 4 dagen Nieuwsbrief inschrijvingsscherm voorkeuren

3. Google Tag Manager

Een tag management systeem wordt gebruikt om alle marketing cookies centraal te beheren.

Cookienamen Levensduur Meer informatie
tms_firstpage 1 jaar Bepaling of dit de eerste pagina van je bezoek is

4. Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Deze cookies gebruiken wij onder andere voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers
  • het meten van de tijdsduur per bezoek
  • het meten van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze webwinkel bezoekt
  • het meten vanaf welke pagina een bezoeker op onze website komt
  • het meten van welke browser een bezoeker gebruikt

Door deze metingen zijn wij in staat om onze website aan te passen aan de wensen en interesses van de bezoeker.

5. Google Analytics

Google Analytics wordt gebruikt om te kijken hoe website gebruikers de website gebruiken.

Cookienamen Levensduur Meer informatie
_ga, _gid, _gac maximaal 2 jaar https://www.google.com/policies/privacy/

6. Advertentie cookies

Dit type cookies wordt meestal, met toestemming van European Leisure Support, door reclamenetwerken op onze website geplaatst. Deze cookies worden o.a. gebruikt om relevante advertenties te tonen (op basis van je surfgedrag op onze website), wanneer je andere websites bezoekt.

Volgende partijen plaatsen cookies op onze website

1. Google

Deze cookie onthoudt welke pagina’s jij bekijkt. Hiermee kunnen we je op een later moment relevantere advertenties tonen. Zonder dit cookie loop je potentieel persoonlijke aanbiedingen mis.

Cookienamen Levensduur Privacy
DSID, IDE maximaar 2 jaar https://www.google.com/policies/privacy/

2. LinkedIn

Deze cookie onthoudt welke pagina’s jij bekijkt. Hiermee kunnen we jou op een later moment relevantere advertenties tonen. Zonder dit cookie loop je potentieel persoonlijke aanbiedingen mis.

Cookienamen Levensduur Privacy

3. Facebook

Deze cookie onthoudt welke pagina’s jij bekijkt. Hiermee kunnen we je op een later moment relevantere advertenties tonen. Zonder dit cookie loop je potentieel persoonlijke aanbiedingen mis.

Cookienamen Levensduur Privacy
xs,datr,sb,c_user,pl,fr maximaal 1 jaar https://www.facebook.com/policies/cookies/

3. Browserinstellingen

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, pas dan je browserinstellingen aan. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt jouw instellingen ook dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Je kunt cookies die al geplaatst zijn verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser, apparaat en computer die jij gebruikt moet aanpassen. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Hoe jij jouw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser.

1. Cookies verwijderen

Chrome

Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Klik op ‘Instellingen’ > ‘Geschiedenis’ > ‘Browsegegevens’ wissen. Zorg in ieder geval dat ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’ aangevinkt staat. Je kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier ‘Alles’.

Firefox

Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Ga naar ‘Opties’ > ‘Privacy’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder ‘Details’ kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies’ aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier op ‘Alles’.

Safari

Klik links bovenin de menubalk op ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’. Kies bovenin het venster het tabblad ‘Privacy’. Klik vervolgens op ‘Verwijder alle Websitegegevens’.

Microsoft Edge

Klik op het Menu icoon (icoon met 3 lijntuws) rechts bovenin. Klik op het icoontje van het klokje, dit is het tabblad ‘Geschiedenis’. Klik op ‘Alle geschiedenis’ wissen. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en opgeslagen websitegegevens’ aan en klik op ‘Wissen’. Onderaan kun je aangeven of je deze gegevens altijd wilt wissen bij het afsluiten van Microsoft Edge.

Internet Explorer

Klik op het icoontje van een tandwieltje rechts bovenin. Ga naar het menu ‘Beveiliging’ > ‘Verwijder browsegeschiedenis’. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en website data’ aan. Klik onderaan het venster op ‘Verwijderen’.

3. Downloads