Win een 3-daags verblijf op een vakantiepark vlakbij Parijs, Rome of aan de Spaanse kust!

Elk jaar zijn we op zoek naar medewerkers die gasten de tijd van hun leven bezorgen. Animatoren die een lach op het gezicht van zowel kinderen als ouders toveren. Receptionisten die er alles aan doen om mensen een zorgeloze zomer te bezorgen. Horeca medewerkers die op elk moment van de dag klaarstaan met de lekkerste gerechten en drankjes. Campinghosts die iedereen hartelijk ontvangen en wegwijs maken. Kortom, mensen zoals jij!

Vandaar onze vraag aan jou… Heb jij misschien nog een (tweeling)broer, -zus, neef, nicht, kennis, vriend of vriendin die ook graag voor ons aan het werk wil?

Help ons iemand te vinden zoals jij en maak kans op een 3-daags verblijf op een vakantiepark vlakbij Parijs, Rome of aan de Spaanse kust!

 

Hoe werkt het?

Stuur deze pagina door naar iedereen die graag voor ons aan de slag wil. Zij kunnen bij hun sollicitatie op de website of bij het eerste sollicitatiegesprek aangeven via jou bij ons te solliciteren. De desbetreffende recruiter zorgt er vervolgens voor dat jullie meeloten voor een 3-daags verblijf op een vakantiepark vlakbij Parijs, Rome of aan de Spaanse kust.

De winnaar wordt over een paar weken bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht. Ook zullen wij de uitslag op Facebook en Instagram bekendmaken.

De winnaar kan een gratis 3-daags verblijf boeken op een van de onderstaande Vacansoleil vakantieparken:

Actievoorwaarden:

  • Je kunt je 3-daags verblijf boeken op www.vacansoleil.nl op basis van beschikbaarheid
  • Je mag kiezen uit de volgende accommodaties: Le Chêne Gris: (Bali/Fiji/Tahiti) – Fabulous: Fiji – La Torre Del Sol: Bali
  • Je mag maximaal 4 personen meenemen. (De accommodaties zijn allemaal geschikt voor 4 personen)
  • De accommodatie is te boeken tussen 13 mei en 30 juni 2019 (met uitzondering van de weekenden van 8 & 15 juni) of na 31 augustus 2019