Animatie Vacatures

Gezocht: animator met power

Sta jij het liefst met je gympen en een sportieve outfit op een multisportterein?
Verzamel je gretig allerlei knutsels op je DIY-borden op Pinterest?
Kan je als geen ander dansen ‘like nobody is watching’?
Vervang jij zonder blikken of blozen de presentatoren van ‘Wie is de mol’ of ‘Ik hou van Holland’?

Heb je minstens twee van deze vragen met ‘yes!’ beantwoord? Bingo! Je bent geknipt voor animatiewerk!

Wat doe je zoal?

Energiek, sportief, creatief. Zomaar een greep uit het woordenboek van een échte entertainer. Je werkt in hotels, op campings, bij vakantie- en attractieparken. Jouw gasten – groot en klein- genieten elke dag opnieuw van een gevarieerd activiteitenaanbod. Zoals van de minidisco, knutselen, speurtochten en meeleeftheater voor jongere bezoekertjes. Sport, spel en spannend spektakel voor tieners. Activiteiten voor volwassenen. En quizzen en shows voor iederéén.

Welke functies zijn er?

Animator, hoofd-animator, tieneranimator, sportmedewerker, peuteranimator, spelleider, showdanser, musicalentertainer, choreograaf, et cetera. In de animatie kun je alle kanten op!

Waarom werken in de animatie?

landenpagina-tsjechieJouw beloning na wéér een geslaagde activiteit? Die lachende snoetjes van kleine bengels. Een high-five van stoere tieners. Het applaus van de volwassenen. Jij bent hún superheld. Dankzij jou beleven zij een toptijd. Jij werkt met diverse doelgroepen, op de leukste bestemmingen. Jouw werkplaats? Geen bureau met opbergmappen en computerschermen. No way. Jouw kantoor heeft een zwembad, schijnwerpers en een animatiehonk.

Als animator werk je zelfstandig of in teamverband, dat verschilt per werkgever. Dat je veel vrijheid in je werk hebt, in een internationaal team terechtkomt én je talenkennis bijspijkert, dát staat nú al als een paal boven water.

Jouw droombaan?

Bruis jij van de energie, maak jij van ‘elke-dag-een-ander-avontuur’ en krijg jij een kick van een enthousiast publiek? Dan is animatiewerk jouw droombaan!