Animatie Vacatures

Animatiewerk in het buitenland of in Nederland

Animatiewerk musicals en showsHeb jij interesse in animatiewerk? Dan ben je bij European Leisure Jobs aan het juiste adres! Voor animatiewerk in het buitenland, maar ook in Nederland. Maar laten we eerst even een animatiequizje doen:

1: Sta jij het liefst met je gympen en een sportieve outfit op een sportterein?
2: Verzamel je gretig allerlei knutsels op je DIY-borden op Pinterest?
3: Kan je als geen ander dansen ‘like nobody is watching’?
4: Vervang jij zonder blikken of blozen de presentatoren van ‘Wie is de mol’ of ‘Ik hou van Holland’?

Heb je minstens twee van deze vragen met ‘yes!’ beantwoord? Bingo! Je bent geknipt voor animatiewerk in het buitenland én voor animatiewerk in Nederland!

Klik hier voor een overzicht van alle animatiewerk vacatures bij European Leisure Jobs!

Werken in een Animatieteam op een camping in het buitenland

Zie jij jezelf al werken in een animatieteam op een camping in het buitenland? Je bent niet de enige! Werken in een animatieteam is het leukste vakantiewerk dat er is! Elk jaar zetten we honderden animatoren aan het werk in animatieteams op campings in 16 Europese landen.

Energiek, sportief, creatief. Zomaar een greep uit het woordenboek van animatieteams op campings. Jouw gasten – groot en klein- genieten elke dag opnieuw van een gevarieerd activiteitenaanbod. Minidisco, knutselen, speurtochten en meeleeftheater voor jongere bezoekertjes. Sport, spel en spannend spektakel voor tieners. Activiteiten voor volwassenen. En quizzen en shows voor iederéén.

Klik hier voor een overzicht van alle animatieteam vacatures bij European Leisure Jobs!

Animatiewerk voor diverse animatieprogramma’s

Animatiewerk KinderanimatieWerken in de animatie is heel divers! Er zijn veel verschillende functies in animatieteams op campings in binnen- en buitenland. Welke functies er zijn, is afhankelijk van welk animatieprogramma de camping aanbiedt.

Voor welke vacatures een animatiemedewerker in aanmerking komt bij European Leisure Jobs? Animator, hoofd-animator, tieneranimator, sportmedewerker, peuteranimator, spelleider, showdanser, musicalentertainer, choreograaf, et cetera. Je ziet het al… Met animatie op campings kun je alle kanten op!

Waarom animatiewerk?

Jouw beloning na wéér een geslaagde activiteit? Die lachende snoetjes van kleine bengels. Een high-five van stoere tieners. Het applaus van de volwassenen. Jij bent hún superheld. Dankzij jou beleven zij een toptijd. Jij werkt met diverse doelgroepen, op de leukste bestemmingen.

Jouw werkplaats? Geen bureau met opbergmappen en computerschermen. No way. Jouw kantoor heeft een zwembad, schijnwerpers en een animatiehonk.

Animatiewerk TieneranimatorAnimatiewerk doe je zelfstandig of in teamverband, dat verschilt per werkgever. Dat je veel vrijheid in je werk hebt, in een internationaal team terechtkomt én je talenkennis bijspijkert, dát staat nú al als een paal boven water.

Is animatiewerk jouw droombaan?

Bruis jij van de energie, maak jij van ‘elke-dag-een-ander-avontuur’ en krijg jij een kick van een enthousiast publiek? Dan is animatiewerk jouw droombaan!