Campinghost Vacatures

Camping beheerders gezocht!

camping beheerders vacaturesWil jij aan de slag als camping beheerder? Dan heeft European Leisure Jobs tal van leuke vacatures voor je! Als host of camping beheerder ga je via European Leisure Jobs aan de slag voor Vacansoleil. Je vindt hun luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten op meer dan 500 topcampings in 16 Europese landen. Vacansoleil wil gasten de vakantie van hun leven bezorgen. Alle camping beheerders spelen hierin een belangrijke rol.

Op veel campings verhuurt Vacansoleil eigen bungalowtenten en/of stacaravans. Om de gasten van deze accommodaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, zoeken wij campingbeheerders en junior campingbeheerders die zorg dragen voor zowel de accommodaties als de gasten. Als camping beheerder ontvang je gasten op hun vakantiebestemming of recreatieplek. Je zorgt er voor dat ze zich welkom voelen en wijst ze de weg. Je weet alles over de omgeving en activiteiten. En dankzij jou verblijven ze in een accommodatie die tiptop in orde is.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en hou je van avontuur? Ontdek dan snel alle vacatures!

Vacature beheerdersechtpaar en nog veel meer

Afhankelijk van de camping werken camping beheerders alleen of in een team. Met zijn tweeën kan ook, bijvoorbeeld als beheerdersechtpaar. Zoals ook beschreven staat in de vacature beheerdersechtpaar ben je in dit geval een campingbeheerdersechtpaar en samen met je partner verantwoordelijk voor de Vacansoleil gasten en accommodaties.

vacatures campingbeheerderOp de kleinere campings is er vaak maar één camping beheerder werkzaam. Je werkt dan volledig zelfstandig en onafhankelijk. Op grotere campings zijn er meestal meerdere camping beheerders aanwezig. Deze teams worden vaak aangestuurd door een leidinggevende camping beheerder of door een beheerdersechtpaar. Zij zijn verantwoordelijk voor de junior campingbeheerders en stagiairs.

In een team met meer dan 5 camping beheerders wordt er leidinggegeven door een Supervisor.  De supervisor is dus verantwoordelijk voor een groter team en heeft over het algemeen ervaring als leidinggevend camping beheerder.

Campinghost

Zoals je misschien al hebt gezien, gebruiken we een andere naam voor camping beheerders in onze beheerder en beheerdersechtpaar vacatures: campinghosts. Deze term is duidelijker voor mensen die nog niet bekend zijn met dit werk. Ben jij ook benieuwd naar wat je als campinghost of camping beheerder kunt verwachten?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten én een belangrijke spil in de organisatie. Daarnaast heb je contact met gasten en collega’s, maar ook met bedrijven in de buurt. Dag en nacht sta je voor gasten klaar en je bent een ster in het oplossen van problemen. Elke dag is anders, elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen.

Camping beheerder vacature

Je werkt in een internationale omgeving. Dus in je vrije tijd kun je zelf die leuke activiteit, dat gezellige restaurantje of dat mooie strand uitproberen. Jij werkt op een plek die anderen kiezen als hun favoriete vakantiebestemming. Super toch?

Verhalen van andere camping beheerders

Benieuwd naar de ervaringen van andere beheerders(echtparen)? Aan de rechterzijde van deze pagina lees je het verhaal van Bas en Jana. De fantastische blogs van Marrit zijn echter ook absoluut de moeite waard. Marrit is in het seizoen van 2018 begonnen als camping beheerder en schetst een mooi beeld van de functie, recht uit het hart.