Campinghost Vacatures

Wat doe je als Campinghost?

Als Campinghost ontvang je gasten op hun vakantiebestemming of recreatieplek. Je zorgt er voor dat ze zich welkom voelen en wijst ze de weg. Je weet alles over de omgeving en activiteiten. En dankzij jou verblijven ze in een accommodatie die tiptop in orde is.

Welke functies zijn er voor Campinghosts?

Je kan aan de slag als Junior Campinghost of als Campinghost. Samen met je partner aan de slag als host? Zo’n duobaan bestaat ook!

Waarom werken als Campinghost?

Als Campinghost heb je een verantwoordelijke taak. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten én een belangrijke spil in de organisatie. Je hebt contact met gasten en collega’s, maar ook met bedrijven in de buurt. Je staat dag en nacht voor mensen klaar en bent een ster in het oplossen van problemen. Elke dag is anders, elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen.

Je werkt in een internationale omgeving. Dus in je vrije tijd kun je zelf die leuke activiteit, dat gezellige restaurantje of dat mooie strand uitproberen. Jij werkt op een plek die anderen kiezen als hun favoriete vakantiebestemming. Super toch?

Jouw droombaan?

Zeker als je van zorgen en ontzorgen houdt. Als je anderen graag in de watten legt, de weg wijst, een gulle glimlach schenkt. Als gasten dankzij jou zeggen: “Hier komen we nog eens terug!”

Verhalen van andere Campinghosts

Benieuwd naar de ervaringen van andere Campinghosts? Aan de rechterzijde van deze pagina lees je het verhaal van Bas en Jana. De fantastische blogs van Marrit zijn echter ook absoluut de moeite waard. Marrit is in het seizoen van 2018 begonnen als Campinghost en schetst een mooi beeld van de functie, recht uit het hart. Hier lees je al haar verhalen!

Meld je nu aan voor de infoavond!