Campinghost

Heb jij een graad in gastvrijheidskunde?

Jij kent het woord welkom in minstens 5 verschillende talen. Je vrienden omschrijven je als behulpzaam, vriendelijk en een echte aanpakker. In je vrije tijd ga je graag op ontdekkingstocht, jij weet alle leuke plekken te vinden. Herkenbaar? Dan klink je als de perfecte host!

Wat doe je zoal?

Als host (of hostess) ontvang je gasten op hun vakantiebestemming of recreatieplek. Je zorgt er voor dat ze zich welkom voelen en wijst ze de weg. Je weet alles over de omgeving en activiteiten. En dankzij jou verblijven ze in een accommodatie die tiptop in orde is. Je werkt op een camping, in een attractiepark of bij een touroperator.

Welke functies zijn er?

Je kan aan de slag als junior camping host of als camping host. Samen met je partner aan de slag als host? Zo’n duobaan bestaat ook. Wel/niet andere typen hosts benoemen hier en in alinea hierboven?! Of alleen bij Camping Host houden?

Waarom werken als host?

Als host heb je een verantwoordelijke taak. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten én een belangrijke spil in de organisatie. Je hebt contact met gasten en collega’s, maar ook met bedrijven in de buurt. Je staat dag en nacht voor mensen klaar en bent een ster in het oplossen van problemen. Elke dag is anders, elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen.

Je werkt in een internationale omgeving. Dus in je vrije tijd kun je zelf die leuke activiteit, dat gezellige restaurantje of dat mooie strand uitproberen. Jij werkt op een plek die anderen kiezen als hun favoriete vakantiebestemming. Super toch?

Jouw droombaan?

Zeker als je van zorgen en ontzorgen houdt. Als je anderen graag in de watten legt, de weg wijst, een gulle glimlach schenkt. Als gasten dankzij jou zeggen: “Hier komen we nog eens terug!”

Schrijf je in voor de info-avond in Eindhoven op 2 november

Op donderdag 2 november 2017 vindt er een info-avond plaats op het Vacansoleil hoofdkantoor in Eindhoven. Tussen 18.00 en 21.00 uur ben je hier welkom om meer te weten te komen over het werken als campinghost. Er zijn recruiters aanwezig die je meer kunnen vertellen over deze functie. Tevens zullen er een paar hosts aanwezig zijn die afgelopen seizoen op campings gewerkt hebben en die graag hun ervaringen met jou willen delen. Dus heb je vragen of twijfel je ergens over? Dan kun je zeker bij hen terecht.

Op deze avond is het ook mogelijk om een kort sollicitatiegesprek te voeren met een van onze recruiters. Mocht je daar eventueel interesse in hebben, dan is het handig als je je CV meeneemt!

Je kunt je aanmelden door je gegevens te mailen naar nreedijk@europeanleisurejobs.com Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Nienke Reedijk via +31 40 844 77 48