Groenvoorziening Vacatures

Sterke armen? Groene vingers?

Een hotel, vakantiepark of camping zonder bomen, planten en perken? Dat bestaat niet. Iedereen recreëert graag in een groene, natuurrijke omgeving. Maar een camping van 23 hectare met 440 beschutte staanplaatsen of een attractiepark vol hagen, borders en plantsoenen? Dat vergt onderhoud! Als medewerker groenvoorziening zorg je dat de omgeving van je gasten er perfect uitziet. En zonder problemen de verschillende seizoenen doorstaat.

Wat doe je zoal?

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Groenvoorziening vereist vakmanschap en kennis. Planten, snoeien, maaien, verticuteren, bemesten en onkruid bestrijden; jij pakt het aan. Op het juiste moment en op de juiste manier. Zelfstandig of met je collega’s zorg je er voor dat gasten kunnen genieten van het groen om hen heen.

Welke functies zijn er?

Je kan aan de slag als hovenier, tuinman, medewerker terreinverzorging of als voorman.

Waarom werken in de groenvoorziening?

Groenmedewerker bij een recreatiebedrijf is een aparte tak van sport. Een groot gedeelte van het jaar werk je tussen de mensen. Tussen de gasten. En die maken graag een praatje. Net een mooie border aangelegd? Of een kaarsrechte heg shutterstock_423739813-kleingesnoeid? Gasten zien én waarderen het. Zij genieten van het resultaat van jouw werk. En daar geniet jij weer van.

Ga je in een ander land werken? Dat is een mooie uitdaging. De weersomstandigheden zijn anders, je werkt met internationale collega’s en je spijkert je talenkennis bij. Ook ontdek je weer andere planten, bomen en technieken. Latijnse plantennamen? Die ken je al. Maar weet jij al wat een snoeischaar in het Engels is?

Jouw droombaan?

Heb jij groene vingers? Werk jij het liefst de hele dag in de buitenlucht? Liever in een stoere werkoveral dan met een stropdas om? Dan is deze baan een buitenkans!