Horeca Vacatures

Ben jij een horecakanjer?

Mise-en-place? Débarrasseren? Etiquette? Jij spreekt vloeiend horeca. Je kan jongleren met glazen en Gordon Ramsey leert nog wat van de manier waarop jij je borden opmaakt. Dat Italiaanse koffiezetapparaat kent voor jou geen geheimen en niets klinkt beter dan tinkelende ijsblokjes in een groot glas fris. Een vol terras? Yes! Jouw vrolijke glimlach serveer je er gratis bij. Ja, wát worden wij blij van horecakanjers zoals jij!

Horeca in de recreatie

Recreatiebedrijven hebben behoefte aan goede horecamedewerkers. In de keuken, in het restaurant, achter de bar, op het terras. Van een pizzapunt bij de lunch tot culinair vijf gangen diner, lekker eten en drinken hoort erbij. En de juiste keuken- en bedieningsmedewerkers maken het verschil.

Wat doe je zoal?

Als kok geef je die vakantie in Frankrijk letterlijk een Provençaals sausje. Als bartender ontferm je je met hart en ziel over het melkschuim van je cappuccino. Als gastheer/gastvrouw waak jij over de ambiance in het restaurant. En als ober/serveerster ben jij de ster van het terras. Samen zijn jullie één team. Samen doen jullie alles voor jullie gasten.

Wekok_portret_en_in_keuken_070-kleinlke functies zijn er?

In de recreatiehoreca kan je aan de slag in de keuken, achter de bar of in de bediening. Er zijn vele functies. Van chef-kok of kok tot pizzaiolo, snackbarmedewerker of keukenhulp. En van restaurantmanager tot barman, ober, serveerster of ijsverkoper.

Waarom werken in de horeca?

Omdat je van een job met veel verantwoordelijkheid houdt. In een wereld waarin alles om service draait. Eigenlijk werk je in een omgekeerde wereld. Jij werkt wanneer anderen vrij zijn. Jij bereidt of serveert de lekkerste hapjes en drankjes, anderen genieten ervan.
Maar juist daardoor word je continu omringd door vrolijke mensen. Sterker nog: jij zórgt voor al die opgewekte gezichten. Het is soms hard werken, het kan druk zijn.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt in een internationaal team. Nóg een voordeel: je talenkennis. Die gaat als een speer! Je leert in no-time hoe je gasten uit andere landen helpt. In hun eigen taal.

Jouw droombaan?

Maak jij het je gasten graag naar de zin? Weet jij van aanpakken, heb jij oog voor details en bonst jouw hart sneller als jij oog-in-oog staat met een professionele keuken of een volgepakt terras? Dán heb jij een horecahart.