Horeca Vacatures

Horeca vacatures in het buitenland of in Nederland

Horecamedewerkers opgelet! Ben jij op zoek naar horeca vacatures in het buitenland? Dan ben je bij European Leisure Jobs aan het juiste adres! Ontdek de leukste vacatures in de horeca op meer dan 500 vakantieparken in 16 Europese landen. Net als in Nederland heb je in de horeca in het buitenland verschillende functies. Alle horeca buitenland vacatures vind je op deze pagina’s.

chef kok vacatures in het buitenlandBenieuwd naar wat voor horecamedewerker ze op zoek zijn in het buitenland? Mise-en-place… Débarrasseren… Etiquette… Jij spreekt vloeiend horeca. Je kan jongleren met glazen en Gordon Ramsay is trots op de manier waarop jij je borden opmaakt. Dat Italiaanse koffiezetapparaat kent voor jou geen geheimen en niets klinkt beter dan tinkelende ijsblokjes in een groot glas fris. Een vol terras? Yes! Jouw vrolijke glimlach serveer je er gratis bij.

Chef kok vacatures en nog veel meer

Waarschijnlijk geen verrassing: ook in het buitenland zijn ze druk op zoek naar chef koks. Maar naast deze chef kok vacatures, zijn er ook veel keukenhulp vacatures voor koks en keukenmedewerkers. Wil jij aan de slag als chef kok, kok of keukenmedewerker? Dan heb je keuze uit tal van leuke horeca vacatures in het buitenland.

Buitenlandse recreatiebedrijven hebben namelijk altijd behoefte aan goede horecamedewerkers. In de keuken, in het restaurant, achter de bar, op het terras. Van een pizzapunt bij de lunch tot culinair vijf gangen diner, lekker eten en drinken hoort erbij. En de juiste keuken- en bedieningsmedewerkers maken het verschil.

Gastheer en gastvrouw vacatures

Horeca vacatures in het buitenlandOp zoek naar een vacature gastvrouw of gastheer? Buitenlandse recreatiebedrijven zijn altijd op zoek naar gastheren en gastvrouwen die over de ambiance in de buitenlandse horeca kunnen waken. Als gastheer of gastvrouw in het buitenland ben jij het visitekaartje én het gezicht van het recreatiebedrijf en zorg jij ervoor dat zowel gasten als lokale klanten zich helemaal welkom voelen.

Bedieningsmedewerker vacatures

Voel jij je meer thuis in de bediening of achter de bar? Geen probleem! Of je nu als serveerster, barman, barmedewerker, barvrouw of serveerder wilt werken. Er zijn genoeg bediening vacatures om uit te kiezen! Samen met deze mensen je vorm één team. Jullie doen alles voor jullie internationale gasten.

Waarom horeca in het buitenland?

Bedieningsmedewerkers vacaturesOmdat je van een job met veel verantwoordelijkheid houdt. In een wereld waarin alles om service draait. Eigenlijk werk je in een omgekeerde wereld. Jij werkt wanneer anderen vrij zijn. Jij bereidt of serveert de lekkerste hapjes en drankjes, anderen genieten ervan. Maar juist daardoor word je continu omringd door vrolijke mensen. Sterker nog: jij zórgt voor al die opgewekte gezichten.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt in een internationaal team. Nóg een voordeel: je talenkennis. Die gaat als een speer! Je leert in no-time hoe je gasten uit andere landen helpt. In hun eigen taal.

Ben je klaar voor het avontuur? De leukste banen vind je op deze specifieke pagina’s vol horeca vacatures in het buitenland.