Management Vacatures

Ga jij voor de top?!

Halverwege de drukste maanden van het jaar. De dagomzet van gisteren was goed. Maar vandaag moet er nog een schepje bovenop! Jij en je team zetten je daarom voor 200% in om de resultaten van afgelopen jaar te vergroten. Dán ben jij een trotse manager.

Wat doe je zoal?

Ai, er is iemand ziek vandaag. Je kijkt meteen op de planning wie er in kan vallen. Direct even bellen. Je team doet het goed. De stagiaires weten na een uitgebreide inwerkperiode precies wat je van hen verwacht. De rest van de medewerkers helpt ze vooruit als er nog vragen zijn. De gasten zien geen verschil, iedereen levert topservice!

16:00 uur. Even van de vloer af. Op kantoor kijk je alvast vooruit naar de volgende periode. Wat kan nóg beter? Wat gaat al goed? Tussendoor wat telefoontjes met leveranciers. Komend weekend verwachtten jullie veel gasten. Voor de zekerheid even dubbelchecken of de extra bestelling is doorgekomen. Straks een korte peptalk voor de medewerkers van de laatste dienst. Knallen!

Welke functies zijn er?

Management in de recreatie? Dat is een breed gebied. Van receptiemanagers en hoofdanimatoren tot teamleiders in de bediening. En van hoofd technische dienst tot chef-koks en groenmanagers. Binnen elke divisie kan een ervaren en inspirerende leidinggevende aan de slag!

Waarom management?

Jij wil carriere maken maar zeker geen 9-tot-5-baan. Plannen, organiseren en aansturen. Dat past bij jou. Maar je wil ook zelf met je voeten in de klei! Het liefst werk je in een omgeving waar veel gebeurt. Flink aanpoten? Geen probleem, dan neem je als het rustig is wat langer vakantie.