Onderhoud & Techniek Vacatures

Ben jij een technische handyman?

Een recreatiebedrijf is net een dorp, met winkels, restaurants en centrale voorzieningen zoals zwembaden en sanitaire gebouwen. In het hoogseizoen worden deze faciliteiten veelvuldig gebruikt. Goed onderhoud is essentieel! Als medewerker onderhoud & techniek zorg je er voor dat alles blijft draaien.

Wat doe je zoal?

Gasten en collega’s profiteren van jouw technische kennis en vaardigheden. In drukke periodes verhelp je storingen en doe je kleine reparaties. Van lekkende kranen tot kapotte verlichting, afbladderend schilderwerk of gesprongen waterleidingen; jij fikst het. In het laagseizoen help je met grote reparaties en onderhoud. Er zijn plannen om de faciliteiten (nog) beter te maken dus er gaat van alles op de schop. Je bent loodgieter, elektricien, verwarmingsmonteur en schilder in één.

Welke functies zijn er?

Binnen een recreatiebedrijf kan je aan de slag als medewerker onderhoud & techniek, onderhoudsmonteur, klusjesman of maintenance manager.

Waarom werken in onderhoud & techniek?

Als medewerker onderhoud of techniek in de recreatiebranche ga je mee met de seizoenen. In het hoogseizoen werk je tussen de gasten en ligt het tempo hoog. Problemen of storingen liggen altijd op de loer en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Ook buiten standaard werkuren. Dat vraagt om een flexibele instelling. In het laagseizoen zijn er geen of weinig gasten.  Alle tijd en ruimte om je met groot onderhoud of nieuwe projecten bezig te houden. Elke periode is anders. Geen 9-tot-5 baan dus!

Ga je in het buitenland aan de slag? Dan werk je in een team met collega’s uit verschillende landen.  De voertaal is Engels. Of de taal van het land zelf.  Je zult zien dat ze op sommige plaatsen op een andere manier werken dan je gewend bent. Zo leer je steeds bij!

Best lekker trouwens, die uitgebreide lunchpauzes in Spanje. Of de zee of bergen om de hoek. Dagje Barcelona? Buiten werktijd valt er genoeg te ontdekken in de omgeving.

Jouw droombaan?

Ben jij technisch geschoold? Een servicegerichte kluskampioen? Toekomstig specialist in Franse stopcontacten of Italiaanse waterleidingen? Dan is dit een karwei voor jou.