Tentenbouw Vacatures

Tentenbouwers gezocht!

Sjouw. Bouw. Zwoeg. Maar vooral: Geniet. Want het zonnetje schijnt. Tentenbouw is werken in de buitenlucht! Yes, wéér een tent af. Je checkt meteen je stopwatch. Ai… 30 seconden te laat. Het dagrecord van je collega staat nog steeds. Geen probleem. De volgende tent ligt al klaar. Jij stroopt je mouwen nog eens op….

Wat doe je als tentenbouwer?

Ben jij zo’n aanpakker? En lijkt het je leuk om op verschillende plaatsen in binnen- of buitenland te werken? Ga aan de slag als tentenbouwer in een montageteam. Zij struinen heel Europa af. Hun taak? Het opbouwen van de huurtenten plus inventaris (keukens, tafels, stoelen, bedden, …) van reisorganisaties. Zoals de compleet ingerichte bungalowtenten van Vacansoleil Camping Holidays, actief op meer dan 500 campings in Europa.

Kampeerseizoen afgelopen? Dan gaan de demontageteams op pad. Na afloop van het seizoen worden alle tenten afgebroken en opgeslagen voor de winterperiode.

Welke tentenbouw vacatures zijn er?

Tentenbouwer

Als tentenbouwer ben je gedurende 6 tot 10 weken werkzaam op diverse campings in Europa. Je trekt in een team van camping naar camping om daar alle bungalowtenten voor Vacansoleil op te bouwen en ook om het grote inventaris over de tenten te verspreiden. Denk hierbij aan bedframes, keukenkastjes, koelkasten etc. Elk team heeft daarbij een eigen regio, waarin zij werkt. Deze bungalowtenten en inventaris worden uit de lokale opslag gehaald en naar de diverse campings vervoerd.

Meewerkend chauffeur voor de montage

Voor deze specifieke functie zijn wij op zoek naar kandidaten die als chauffeur aan de slag willen om een grote bestelbus te rijden. Dit houdt in dat ongeveer 30 % van je werk zal bestaan uit het rijden van de bestelbus en 70 % van je werk bestaat uit het montagewerk. Als chauffeur ben je volledig verantwoordelijk voor de bus vanaf het begin tot het einde van je contract. Dit betekent onder andere dat je de bestelbus vanaf Eindhoven naar de eerste bestemming rijdt en vanaf daar van camping naar camping reist en ook weer terug naar Eindhoven rijdt. Je vervoert ook je collega’s met de bestelbus. Ook op de campings zelf rijd je de bus en je rijdt door de dorpjes heen met soms smalle wegen.

Montageleider

Als montageleider ben je werkzaam op diverse campings in Europa. Je trekt samen met je team van camping naar camping om daar alle bungalowtenten voor Vacansoleil op te bouwen en ook om het grote inventaris over de tenten te verspreiden. Op dagelijkse basis ben je bezig met het aansturen en begeleiden van je team, alle voorkomende montagewerkzaamheden en het toezien op een goede uitvoer van de werkzaamheden. Na al deze montagewerkzaamheden heb je ook nog een administratieve taak. Je noteert onder andere de uren van de montagemedewerkers.

Als montageleider dien je ervaring te hebben in het aansturen van teams en ben je goed in het motiveren van je collega’s. Je houdt het overzicht en kan snel schakelen bij onverwachte zaken, zoals slecht weer of andere calamiteiten.

Waarom tentenbouw?

’s Ochtends om 8 uur gooi je de deur van jouw stacaravan open. Geen file, je bent al op je werk! De zon schijnt al fel voor een dag in april. Maar het wordt lachen, kijken wie vandaag het snelst klaar is. Zodra de tenten staan sjouwen jullie de eerste koelkasten naar binnen. Morgen ongetwijfeld een beetje spierpijn maar straks een frisse duik in zee of een potje voetballen. Vanavond gaat de BBQ aan. Tja, geen verkeerde job toch?

Jouw droombaan?

Als jij een aanpakker bent die het liefst buiten werkt. Als je sjouwen geen probleem vindt, daar krijg je spierballen van. En als zo’n avontuur in het buitenland jou als muziek in de oren klinkt. Ja, dan is dit jouw droombaan.