Voor werkgevers

Dé specialist voor werving & selectie in de Europese recreatiebranche

European Leisure Jobs is gespecialiseerd in de werving en selectie van medewerkers voor de recreatiebranche. Wij zoeken de beste kandidaten voor recreatievacatures in heel Europa. Van tijdelijke functies zoals vakantiewerk, seizoensbanen en stages tot vaste leisure en hospitality-functies voor professionele recreatiespecialisten.

Elk jaar plaatsen wij zo’n 12oo medewerkers op meer dan 450 verschillende locaties in 16 Europese landen. Van functies in de animatie, receptie of horeca tot groenmedewerkers of schoonmakers. Maar ook voor bijvoorbeeld badmeesters, technisch personeel  of uw managementvacatures bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste versterking op de werkvloer? Dankzij onze jarenlange ervaring en een internationaal netwerk in de wereld van leisure & hospitality zijn we als geen ander in staat om snel de perfecte match te maken. Wij nemen u alle zorg en werkzaamheden graag uit handen.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in recruitment

Dankzij onze lange en ruime ervaring in werving & selectie in de recreatiebranche kunnen wij u goed van dienst zijn. Een team van professionele meertalige recruiters is 12 maanden per jaar volop bezig met de werving en selectie van geschikte kandidaten. Onze recruiters zijn allemaal verantwoordelijk voor een eigen land of regio. Dit betekent dat u een vaste recruiter als contactpersoon heeft, die bovendien ook uw taal spreekt. Wel zo gemakkelijk!

Wervingscampagnes in heel Europa

Met een groot internationaal netwerk bieden wij snelle oplossingen voor veel verschillende soorten internationale vacatures. European Leisure Jobs voert vele grote werving & selectie campagnes in heel Europa. Om al uw gasten te woord te kunnen staan zoeken wij voor u graag geschikte medewerkers met de juiste ervaring en die meerdere talen spreken.

De allerbeste kandidaten

Vele kandidaten vanuit verschillende landen melden zich jaarlijks bij ons aan om op een camping te gaan werken. Uit duizenden sollicitaties selecteren wij voor u de allerbeste kandidaten! We stemmen met u af aan welke vereisten uw ideale medewerker zou moeten voldoen en hanteren strenge selectiecriteria. Onze recruiters voeren uitgebreide selectiegesprekken met alle kandidaten. Daarnaast zetten we extra selectiemiddelen in wanneer nodig, zoals audities voor animatiemedewerkers. Hebben we voor u een geschikte kandidaat gevonden? Dan bereiden we hem/haar, afhankelijk van uw wensen en de functie, goed voor door een uitgebreide instructie of training.

Vele mogelijkheden en maatwerk

We werven de beste kandidaten voor allerlei dienstverbanden en functies. Bijvoorbeeld voor seizoenswerk, vakantiemedewerkers en stagiaires. Maar ook professionals en medewerkers voor een vast dienstverband. Aan de hand van uw vacature-aanvraag en uw wensen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten. Wij sturen u van de geschikte kandidaat een CV met foto en onze aanbeveling. Contact tussen u en de kandidaat is uiteraard mogelijk. U beslist zelf of u akkoord gaat met de voorgestelde kandidaat. U bepaalt zelf de condities waaronder deze persoon werkzaam zal zijn (functie, periode, salaris, onderdak, etc.).

Contact

Nieuwsgierig naar de condities of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? We staan u graag te woord! Neem contact met ons op via sales@europeanleisuresupport.com